Film: Beautiful Disaster – u domaćim bioskopima!

od strane | apr 14, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

U bioskope je stigla seksi romantična priča koja će oduševiti sve ljubitelje filmova Pedeset nijansi sive i Posle svega. Reč je o filmu Divna propast (Beautiful Disaster) koja donosi uzbudljivu mešavinu žanrova i iznenađenja – spaja romantiku, senzualnu komediju, akciju i neizvesnost s modernim prizvukom. Temelji se na romanu američke autorke Džejmi Megvajer, koji se na popisu najprodavanijih knjiga New York Timesa našao još 2012. godine.

Brucoškinja Abi Abernati stiže na koledž željna novog početka. Uprkos svom konzervativnom izgledu, Abi skriva mračnu prošlost – ona je pokeraško čudo od deteta koju je njen neodgovorni otac Mik često uvlačio u mutne poslove.

Jedne večeri u izlasku sa svojom najboljom prijateljicom Amerikom i njenim dečkom Šeplijem, Abi upoznaje Travisa “Mad Doga” Madoksa, buntovnog studenta koji je poznat po dve stvari: boksu i zavođenju žena.

Čini se da je Travis upravo tip kakvog Abi želi da izbegne i obećava da će se držati podalje. Međutim, nakon što su se Abi i Travis kladili i zbog toga uselili zajedno na mesec dana, držanje udaljenosti više nije bila opcija.

Što više Abi upoznaje Travisa, shvata da živi prema kodeksu časti i da nije baš zločesti dečko kakvim se predstavlja. Što više Travis upoznaje Abi, shvata da je još pametnija i komplikovanija nego što je mislio. Pokušavaju da se odupru međusobnoj privlačnosti, a njihovo prijateljstvo ide prema nečemu što će razotkriti Abinu prošlost i naterati ih da se suoče sa svojim istinskim osećanjima.

U režiji Rodžera Kumbla film Divna propast koja nudi savremeni i iznenađujući osvrt na prastaro pitanje: Mogu li muškarci i žene biti prijatelji i ne dopustiti da im ljubav stane na put?

Glavne uloge poverene su Virdžiniji Gardner i Dilanu Sprouseu.

Opširnije