Filip nije jedini Živojinović kog je volela: Evo s kojim Breninin sinom je Prija bila u vezi pre braka

od strane | apr 6, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Ljubavni život Aleksandre Prijović godinama intrigira javnost

Godine 2013. domaći mediji brujali su o navodnoj vezi Prije i Viktora Živojinovića. Kako su tada pisali, pevačica Aleksandra Prijović brzo je prebolela vezu sa Amarom Giletom i uplovila u novu romansu, i to sa sinom Lepe Brene, maločas pomenutim naslednikom…

Pročitajte: Milica Tomašević objavila slike s drugim u inat Breni – Njegova sličnost sa Viktorom je neverovatna (foto)

Ata images

Naime, Viktor je, kako je tada preneo Kurir samo zbog pevačice došao na snimanje novogodišnjeg programa „Grand produkcije“, a sve vreme je pogledom pratio pevačicu, dok su u pauzama prisno razgovarali.

– Aleksandra i Viktor se poznaju već duže vreme i zaista su u početku bili dobri prijatelji. Međutim, to prijateljstvo je preraslo u ljubav, te su njih dvoje uplovili u ljubavnu vezu. Sve češće su počeli da se viđaju i druže i zaista imaju poverenje jedno u drugo, a Viktoru je jako drago što njegova mama Lepa Brena ima izuzetno lepo mišljenje o Aleksandri i veoma joj je draga. Ipak, oni ne žele da u javnosti pričaju o ovome, ali ste mogli da vidite na snimanju novogodišnjeg programa „Grand“ produkcije koliko su bliski bili. Pa on je tamo otišao samo zbog nje – izjavio je izvor blizak ovom paru.

Pročitajte: Šta sve majci neće prirediti – Viktor Živojinović ostavio Brenu bez komentara, evo šta je sada učinio (foto)

Rajko Ristić

Inače, Viktor i Aleksandra su se na snimanju sve vreme navodno zaljubljeno gledali, razgovarali, a Brenin sin je u jednom trenutku svojoj dragoj pokazivao sadržaje iz svog telefona. Da je srećno zaljubljena Aleksandra je potvrdila na društvenoj mreži Fejsbuk kada je stavila status:

Pročitajte: U rodnu kuću nije uložila ni dinar – U ovom skromnom domu rođena je Aleksandra Prijović FOTO

Rajko Ristić

– Ja imam najboljeg momka na svetu – koji je nakon snimanja obrisala, dok na pitanja o vezi sa Viktorom nije otkrivala detalje.

– Ja Viktora dugo poznajem. Mnogo se lepo družim i sa njim, ali i sa njegovim bratom Stefanom – bilo je sve što je rekla Prijovićeva.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

FOTO: Rajko Ristić

Pročitajte i…

Opširnije