Dve stvari o Gudelju niste znali: Anastasija je morala da se pomiri sa tim, bilo je uzmi ili ostavi

od strane | jun 16, 2024 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Život Nemanje Gudelja interesantan je javnosti

Nemanja Gudelj i Anastasija uživaju u bračnom životu. Iako su se prošle godine suočili sa velikim gubitkom kada su izgubili bebu, pokazali su da je njihova ljubav jača od svega, a njihove zajedničke fotografije koje neretko dele na društvenim mrežama to i dokazuju.

Instagram

Život Nemanje Gudelja zanimljiv je mnogima, najveća podrška mu je supruga Anastasija

Kada im se prošle godine dogodila tragedija, Anastasija je ugasila društvene mreže i potpuno se povukla iz javnosti, ali je ipak bodrila svog supruga u vrlo važnoj utakmici.

Naime, Nemanja je tada sa svojim timom osvojio titilu prvaka Lige Evrope, a Anastasija nije mogla da zadrži suze. Radovala se i plakala u isto vreme uz Gudeljevog najboljeg prijatelja Rašida. A emotvni snimak je obišao čitav svet.

Život Nemanje Gudelja intrigantan je javnosti, a inače poznati fudblaer je rođen 16. novembra 1991. u Beogradu u vreme kada je njegov otac Nebojša igrao za Partizan. Nakon toga je prešao u NAC Bredu, a sa njim se i porodica preselila u taj holandski grad.

Instagram

Gudelj je prošao kompletnu fudbalsku akademiju NAC Breda, a od 2009. godine je igrao za tim Brede ispod 19 godina i to u drugoj diviziji holandskog fudbala. Sledeće sezone prekomandovan je u prvi tim. Visok 187 cm, sa svega 17 godina počeo je na poziciji štopera.

Sezona 2012/13. je bila sezona Nemanjine potpune afirmacije. Odlukom da napusti Ajaks i nastavi fudbalsku karijeru u Kini, napravio je veliki zaokret i ot tog momenta niže sve veće uspehe. Trenutno dominira igrom u španskoj Seviljia, a nastupa i za našu seniorsku reprezentaciju.

Pročitajte Nemanja Gudelj nikad srećniji – Ceca i Anastasija mu priredile zabavu za pamćenje (foto i video)

Ono što mnogima možda nije poznato je da Nemanja Gudelja govori šest jezika i veliki je ljubitelj tetovaža, pa mu je celo telo prekriveno crtežima. Jedna od prvih tetovaža koju je uradio još u Holandiji bio je portret njegovog oca, a poslednju tetovažu je uradio baš u Sevilji – tri krsta na leđima. Pored toga, na levoj nadlanici ima tasmanijskog đavola, dok je na desnoj nadlanici istetovirao krst i nekoliko stihova.

Jedna od tetovaža na Nemanjinom telu, koja je mnogima bila iznenađenje, je ime njegovog najboljeg prijatelja i šofera, Meksikanca Rašida Riverčafa.

“Kad je Nemanja počeo da igra u Holandiji upoznao je Rašida, koji mu je bio asistent na treninzima. Odmah su se zbližili. Kad god je Gudelj menjao klub, njegov prijatelj je išao s njim. Postao mu je i lični asistent, vozač… Nerazdvojni su! Cela porodica Gudelj obožava Rašida i doživljava ga kao člana familije. Koliko ga vole, pokazuje i to što su Nemanja i njegov brat Dragi istetovirali njegovo ime na ruci! I Ražnatovići su ga super prihvatili, posebno Anastasija, koja mu je dala nadimak Raša”, rekao je svojevremeno izvor za medije.

AUTOR: Svet

IZVOR: Stil Kurir

FOTO: ATA images, Instagram

Pročitajte i…

Opširnije