Duško Tošić sahranio Jelenu ovim komentarom: Izjava o Karleuši kao iz vedra neba šokirala sve FOTO

od strane | jul 18, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Brak Jelene i Duška idelna tema za ljubavni roman 

Već više od godinu dana, brak Jelene i Duška intrigira javnost budući da su pre širokim auditorijum pre izvesnog perioda priznali da je ljubav doživela brodolom. Još otkako je pevačica prošla „medijski linč“, novinski napisi tvrde da je njen brak u krizi a nakon saopštenja da je Duško Tošić doneo odluku, Jelena se potpuno okrenula sebi. ćerkama i karijeri.

Pročitajte Jelena Karleuša ponovo u centru skandala – Pinkova voditeljka je glavni krivac za sve VIDEO

Ata Images / Guliver Getty

Vratimo se malo unazad.

Svi se, naime, sećaju momenta kada su Jelena i Duško prestali su da se prate na društvenoj mreži „Instagram“, a zajedničke fotografije na njihovim profilima postale su prošlost. Iako o razvodu nikada nije rekla ni reč više od onoga u saopštenju, Jelena je ranije, prečesto koristila priliku da iskritikuje supruga i na taj način isprovocira ne samo Duška, već i medije.

Pročitajte Karleuša doživela najveći udarac – Beograd bruji o Duškovom odnosu s njenom koleginicom FOTO

Rajko Ristić

Posle spektakularnog live koncerta na „YouBox“ aplikaciji, Jelena se zahvalila svima koji su je podržali, a posebno mužu. Brak Jelene i Duška nekad je bio za primer svima iako je diva često imala ironične komentare…

– Hvala mužu koji nije imao vremena da gleda, hvala mojoj deci koja su me učinila najponosnijom mamom na svetu! Hvala fanovima za bezgraničnu ljubav, podršku i veru! Hvala Zoki, za veliki talenat, trud, odanost, predanost, fokus, izdržljivost, motivaciju, ambiciju, veru… Nadmašio si sebe i pomogao da nadmašim mene… A sada idemo dalje, sve do neke nove medalje…. – poručila je Jelena nakon ovog mini koncerta.

Pročitajte Jelena Karleuša ponovo u crnini – Njena duša se raspada zbog strašnih vesti FOTO

Ata images

Zahvalnica mužu tada je izazvala pometnju u medijima, a naslovi su bili vrlo intrigantni. Ipak, Duško i Jelena proveli su vreme karantina zajedno sa svojim ćerkicama, uskršnje praznike i rođendan njene tetke.
Kada se Duško vratio u Kinu, kako bi se primetio za aktuelnu sezonu, Jelena i ćerkice ispratile su ga na aerodromu. Dok su Atina i Nika uživale na letovanju sa mamom, Duško je vredno trenirao. Njegovo odsustvo sa letovanja pokrenulo je niz pitanja, a kako je Jelena opet na odmoru, iskoristila je priliku da da još jednom prozove muža.

Pročitajte Duško Tošić obelodanio vezu – Fudbalski menadžer ipak srećan u ljubavi ali na drugoj adresi FOTO

Jelena je na svom Instagram story-ju objavila statusna kome je napisala da joj muž svaki dan saopšti da je ne voli i opet dala priliku za postavljanje pitanja o razvodu. Naravno, Jelena se ponovo našalila na račun svog supruga i zagonetne situacije, a svoju intimu sačuvala je za sebe i Duška, koji uživaju u svakom zajedničkom trenutku.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images

Pročitajte i…

Opširnije