Dom naše folkerke je otmen ali ne i luksuzan: Nije štedela da ga uredi ali jednu prostoriju ne podnosi FOTO

od strane | jan 16, 2024 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Dom Goce Lazarević uređen je s mnogo ljubavi

Dom Goce Lazarević, njena oaza mira nalazi se na Bežanijskoj kosi, gde su se takođe skućile i mnoge njene kolege, a, kako je jednom prilikom istakla, kuću je više puta uređivala i unutrašnjost ispunila pažljivo biranim komadima nameštaja.

Dom Goce Lazarević – Koncept toplog doma kao must have 

– Više puta sam sređivala dom, mnogo puta sam se selila, ali generalno ne volim ništa što je uniformisano. Niko ne može u dizajnu da izmisli toplu vodu.

Pročitajte Goca Lazarević podelila recept za salatu kojoj niko neće odoleti – Idealna je za prazničnu trpezu (recept)

Dom Goce Lazarević nikad se nije uklapao u postulate luksuza već skromnog, harmoničnog…

– Oduvek sam volela koncept toplog doma, a to za mene znači da su upotrebljeni prirodni, topli materijali, na primer, drvo, kako bi se napravio starinski nameštaj koji ima vrednost antikviteta – kazala je Goca Lazarević.

Dom Goce Lazarević sređen je stilski – bašta joj je puna cveća, a prostranom dnevnom boravku toplinu daje mnoštvo detalja i umetnina, dok posebnu pažnju svakako privlači veliki broj ogledala koja se nalaze u svakom delu kuće.

– Ja bukvalno imam ogledala u svakoj prostoriji svoje kuće, osim u kuhinji. Ne zato što sam narcis, nego sam previše samokritična – kaže pevačica i dodaje da, iako vreme u kuhinji nerado provodi, za svoje unuke sa mnogo ljubavi sprema vrsne specijalitete:

Dom Goce Lazarević – U kihinji se najbolje oseća ali ne vodi da kuva

– Ne mogu reći da se u kuhinji najbolje osećam, ali kada sam u njoj, imam najbolju koncentraciju. Ne volim da kuvam, ali kod mene se svi uvek dobro najedu.

Pročitajte Goca Lazarević na meti kritika zbog svog izgleda, niko se nije nadao da će baš ovako reagovati

– Moji unuci ne vole brzu hranu, oni su porasli na domaćoj kuhinji i specijalitetima, pa za njih uvek spremam njihova omiljena jela.

AUTOR: SVET

IZVOR: BLIC

FOTO: ATA images

Pročitajte i…

Opširnije