Dnevni horoskop za 8. maj

od strane | maj 18, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Ovan

U susretu sa voljenom osobom pokažite iskrene namjere, probudite neke usnule želje i emocije. Podstičite kod sebe radoznalost, ali nemojte prekoračiti zidove istine. Očekuje vas poučno iskustvo u poslovnoj saradnji. Sačuvajte dobro raspoloženje i pozitivnu orijentaciju.

Bik

Stalo vam je da se nametnete kao autoritativna ličnost u društvu voljene osobe. Uporno pokušavate da uđete u nečiji ljubavni trag. Saradnici vam zamjeraju da lične interese stavljate u prvi plan ili da često sprovodite samovolju. Kontrolišite svoju impulsivnu stranu prirode i nervozu.

Blizanci

Prati vas loš dijalog u odnosu sa voljenom osobom, među vama postoje različita interesovanja i mjerila vrijednosti. Motivisani ste za poslovni uspjeh, stoga prihvatite takmičarsku atmosferu ili ideju koju vam predlaže jedna mlađa osoba. Nema potrebe da se opterećujete nekim ružnim događajima ili lošim slutnjama.

Rak

Suviše pažnje posvećujete nekim sporednim događajima koji vas dodatno udaljavaju od voljene osobe. Pažljivije birajte riječi koje koristite u susretu sa saradnicima. Diplomatska nota postaje neizbježna, naročito kada za to postoji dobar poslovni interes. Potrebna vam je bolja psihološka ravnoteža, opustite se.

Lav

Stišavajte svoje afekte. Bolje je da zatražite dobar savjet, nego da emotivno rizikujete bez pravog povoda. Nedostaje vam koncentracija da se angažujete na različitim stranama. Nemojte donositi brzoplete odluke. Prijaće vam relaksacija ili boravak u prirodi, opustite se.

Djevica

Svijet oko vas izgleda mnogo bolje ili ljepše kada se nalazite u pozitivnom okruženju i uz blisku osobu. Važno je da sačuvate prisebnost duha i da korigujete svoj propust. Razmislite kome treba da se obratite za podršku. Nema potrebe da se opterećujete teškim mislima.

Vaga

Pažljivije analizirajte partnerovo ponašanje, postoje detalji koji vam promiču. Nemojte ignorisati nečije riječi ili poruku. Ponekad je teško priznati lični poraz, ali to je neminovno da biste ispravili poslovni propust. Budite realni. Ne budite sujetni, smanjite svoju nervozu.

Škorpion

Emotivne dileme ne treba produbljivati pogrešnim odgovorima, partner očekuje da ispunite svoja obećanja. U susretu sa saradnicima povremeno vam nedostaje strpljenje i smisao za diplomatske manire. Predahnite i usporite svoj ubrzani ritam.

Strijelac

Osjećate novi emotivni uzlet. Pokrenite svoju maštu i zavodničke sposobnosti kada se nalazite u društvu bliske osobe. Nema potrebe da se eksponirate u društvu saradnika, mudro sačekajte završnu fazu u poslovnim pregovorima. Važno je da kanališete svoju kreativnu energiju.

Jarac

Dobro ste raspoloženi, nema razloga da izmičete pred ljubavnim signalima. Priuštite sebi neku omiljenu zabavu. Imate dobru procjenu različitih mogućnosti na poslovnoj sceni i umijete da djelujete sugestivno na okolinu. Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj fazi.

Vodolija

Preosjetljivo reagujete na različite sitnice. Ukoliko vas neko opominje da promijenite svoje zahtjeve u poslovno-finansijskoj saradnji, prihvatite određeni kompromis. Važno je da ostvarite psihološku ravnotežu.

Ribe

Budite promišljeni i uzdržani pred bliskom osobom. Pažljivije analizirajte partnera da biste odgonetnuli dio skrivenih poruka. Izbjegavajte pretjerano eksponiranje u društvu saradnika. Potrebno je da smislite rezervnu varijantu, jer uvijek postoji faktor iznenađenja. Važno je da akumulirate pozitivnu energiju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Opširnije