Dnevni horoskop za 5. maj: Pomračene punog Meseca u Škorpiji donosi ljubavna iznenađenja

od strane | maj 5, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Dnevni horoskop za 5. maj: Pomračenje punog Meseca u Škorpiji donosi nekim znakovima ljubavna iznenađenja, dok neki znakovi mogu očekivati sjajne poslovne prilike

Ovan

Pun Mesec u Škorpiji i njegovo pomračenje ljuljaju vašu intimnu osmu kuću. Neke veze danas bi mogle dostići tačku ključanja. Vaš libido mogao bi biti preopterećen, a ti pojačani osećaji možda neće biti usmereni na najočigledniji niti na najmudriji cilj. Pratite svoje srce. Ukoliko niste sigurni u svoje želje, sačekajte da se prašina slegne pre nego što učinite nešto radikalno.

Bik

Pun Mesec u Škorpiji i njegovo pomračenje mogli bi izazvati mnogo neočekivanih događaja na ljubavnom planu. Tokom narednog perioda možete doživeti prekretnice u vezi. Bez obrzira da li imate partnera u ljubavi, na poslu ili prijatelja, ovo je period kada morate mnogo svoje pažnje posvetiti bitnom odnosu. Skupite hrabrost za velike korake.

Dnevni horoskop za 5. maj: Blizanci

Današnje pomračenje Meseca moglo bi izazvati buđenje zdravih navika ukoliko ste ih zapostavili. Budite pažljivi prema svom telu. Izbegavajte pecivo i brzu hranu, a umesto toga u život uključite nove fizičke aktivnosti. Kada su u pitanju odnosi, postavite čvrste granice kada je u pitanju vaše vreme, jer neki ljudi ga neobazrivo troše.

Rak

Danas je pred vama veoma romantičan dan. Pomračenje Meseca ljulja vašu petu kuću strasti, romantike i kreativnosti. U toku naredne dve do četiri nedelje Rakovi koji traže partnera imaće mnogo sreće i upoznaće se sa mnogim potencijalnim partnerama. Ukoliko osećate da je pred vama dugotrajna ljubavna veza, nemojte se okretati od toga već preuzmite inicijaticu.

Lav

Pun Mesec u Škorpiji sija u vašoj četvrtoj kući, ali pošto sledi pomračenje, ono menja igru. Mogu se desiti velika iznenađenja u mnogim sferama vašeg života. Kod nekih se može javiti želja za preseljenje. Obratite pažnju na ove neobične želje, ali nemojte impulsivno donositi odluke.

Dnevni horoskop za 5. maj: Devica

Pripremite se za pregovore. Današnji pun Mesec u Škorpiji i njegovo pomračenje pod krivim uglom ne samo da vas nosi u krivom pravcu i kvari dinamiku već osvetljava i prethodno skriveni potencijal partnerstva. Tokom narodne dve do četiri nedelje vratite postojeće veze na staro. Ovi lunarni znaci mogu poslati poruku i u sajbersferu – može doći do ostvarenja sna kod Devica koje se bave produkcijom ili marketingom.

Vaga

Pun Mesec u Škorpiji je jedini u 2023. On blagosilja vašu finansijku zonu. Ukoliko ste poslednjih par meseci imali finansijskih poteškoća, zvezde vam sada donose stabilnost. Pun Mesec i pomračenje menjaju igru. Verujte da zaslužujete više i to je prvi korak ka ostvarenju povećanja prihoda.

Škorpija

Kada je reč o vašoj ličnoj evoluciji, sada je došlo vreme za napredak. Ukoliko ste zaglavljeni u nemogućoj kolotečini, pomračenje Meseca u Škorpiji moglo bi bukvalno da vas vrati na pravi put. Iskoristite sve prilike koje su pred vama. Neke ponude neće trajati zauvek, zato ih nemojte propustiti.

Dnevni horoskop za 5. maj: Strelac

Nemojte misliti da kroz život morate da idete sami. Podrška može doći sa bilo koje strane i sasvim je u redu da nekada prihvatite pomoć. Pomračenje Meseca može navesti neke vaše prijatelje da vam pruže ruku u ponude pomoć i podršku koja vam je potrebna. Kada se oslobodite potrebe da kontrolišete sve oko sebe, tek onda ćete setiti pravu magiju.

Jarac

Pomračenje punog Meseca u znaku Škorpije potresa vašu inovativnu jedanaestu kuću timskog duha. Ako ste do sada umeli da sarađujete sa kolegama zarad dobrih ciljeva, sada ćete konačno dobiti zasluženo priznanje. Ova lunacija stavlja naglasak na razmišljanje van okvira, što može osvetliti mesta na kojima se osećate zarobljeno i pomoći vam da se oslobodite.

Vodolija

Ispred vas je odlična prilika i pred vama je velika odluka. Pomračenje punog Meseca u Škorpiji puni vašu desetu kuću uspeha i ambicija. Iskoristite ovaj motivišući period za postizanje ciljeva. Preuzmite akcije koje mogu ubrzati vaš uspon. Pripremite se za ulogu koju želite da igrate čak i ako niste u potpunosti spremni.

Dnevni horoskop za 5. maj: Ribe

Danas imate poseban vetar u leđa. Današnje pomračenje punog Meseca u Škorpiji daje snagu vašem vizionarskom devetom polju. Sklonite se sa strane i razmislite šta je moguće kada posmatrate svoje mogućnosti izvan okvira. Preduzetnički poduhvat ili medijski projekat mogli bi biti uspešni ukoliko biste se za njih odlučili.

Jovana Jevtić standret/Getty Images Plus

Najnovije na portalu Marie Claire

Opširnije