Dnevni horoskop za 3. maj: Sekstil Plutona i Marsa podstiče duboke razgovore

od strane | maj 3, 2024 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Dnevni horoskop za 3. maj donosi energiju sekstila Plutona i Marsa koja će vam na suptilne načine pokazivati kako da rešite ono što vas već duže vreme muči.

Ovan

Vetrovi promena će danas biti posebno jaki, Ovnovi. Vreme je da razmislite o sopstvenim interesovanjima i da ih stavite u prvi plan. Ako morate da se zauzmete za sebe, uverite se da to radite iz pravih razloga, u suprotnom biste mogli biti percipirani kao buntovnik bez razloga.

Bik

Dugogodišnji emocionalni bol koji držite jako dugo u sebi bi mogao sada da izbije na površinu pod pritiskom. Možda ćete u snu videti veoma važnu poruku. Ili vam se možda pokaže razrešenje problema koje niste videli od početka. Ono što je najvažnije jeste da vam je duša čista i da znate da nikoga niste oštetitili.

Dnevni horoskop za 3. maj: Blizanci

Poradite na veštinama umrežavanja na internetu. Budite u pripravnosti jer bi nepredviđena veza mogla da vas katapultira u potpuno novu stvarnost. Razvoj situacije bi mogao biti u potpunosti neočekivan. Nikada ne znate kuda bi mogao da vas odvede razgovor o koktelu ili kafi, naročito ako se zaiste udubite u temu.

Rak

Danas bi vaša karijera mogla da dobije neočekivani podsticaj. Moguće je da će vam pripasti prilika da budete lider ili da se nađete u centru pažnje. U svakom slučaju, dobićete nagradu ili mnogo pažnje za projekat. Bez obzira kako se događaj bude odvijao, nemojte se bojati da preuzmete zasluge. Vaša posebna mešavina osvežavajućeg saosećanja i pameti vodiće do pobede.

Lav

Polet mašte slobodnog duha bi mogao da vas iznenadi dok se otvarate ljudima iz različitih sredina i izlazite iz svoje zone komfora. Možda ćete biti inspirisani da istražite drugačija duhovna uverenja ili da preuzmete određene rizike, Lavovi. Mogli biste da budete istraživački raspoloženi, dajući vam poriv da istražite intuiticiju koja vam se stalno pojavljuje u psihi.

Devica

Vaš intimni život bi mogao da dobije seksi zaokret. Šta je to što ste potajno želeli da isprobate? Bilo da eksprementišete  sa tantričkim disanjem ili se oslobađate ograničenja kad je erotika u pitanju, spremni ste da isprobate nešto novo. Suptilno pokažite da ste zainteresovani i možda vas partner iznenadi reakcijom.

Dnevni horoskop za 3. maj: Vaga

Nečiji borbeni stavovi bi vas mogli iznenaditi danas. Možda biste mogli naići na nered u kući ili da naletite na ružu poruku komšije na vratima. Šta god da se dogodi i koliko god da bude uznemirujuće u početku, biće vam lakše vremenom jer ćete izaći sa jasnim odgovorima iz svakog sukoba. Uhvatite se u koštac sa problemom.

Škorpija

Prestanite da se kljukate kofeinom, Škorpije. Vaši nervi bi danas mogli biti napeti jer biste mogli da budete skloni preteranom razmišljanju. Umesto toga, odvojite vreme za vežbanje i druge aktivnosti balansiranja. Vaše kućno okruženje može biti puno neočekivanih zahteva, tako da vam meditacija i joga mogu pomoći da ostanete usredsređeni. Zapamtite da ne morate žuriti da ublažite svako raspoloženje. Dozvolite sebi da osetite svoja osećanja.

Strelac

Danas se možete očekivati seksi promene. Možda će vas neko privući i izbaciti iz koloseka, pa ćete se zbog toga osećati postiđeno. Vaš znak voli mogućnost da oseti dašak svežeg vazduha, posebno na ljubavnom planu jer je poznato da vam sve lako brzo dosadi. Oni koji su u paru će možda razmišljati o prinovama ili će konačno pronaći motivaciju da se pozabave dugotrajnim projektom.

Jarac

Zavisnost nije uvek najgora stvar koja može da se desi i ponekad je dobro da se čak i vi oslonite na druge. Danas biste otkrili da oko vas imate ljude na koje zaista možete da se oslonite i da ne razmišljate o tome. Ovo je veoma osvežavajuće. Međutim, budite oprezni sa svim promenama jer se dešavaju iz dobrih razloga.

Dnevni horoskop za 3. maj: Vodolija

Mogli biste da doživite prosvetljenje koje će prodrmati vaš svet zahvaljujući današnjem sekstilu. Vaše komunikacijske veštine su u plamenu, što vas čini traženim članom tima. Na sastancima izlažite svoje genijalne ideje tako što ćete pomoći drugima da razmišljaju van okvira. Nasumične misli u vama bi zapravo mogle da utiču na važne promene.

Ribe

Jednostavna rešenja su često najbolje rešenje. Današnja pojednostavljena zajednica bi vam mogla dati poriv da smanjite svaki nered u svom životu. Čak i da ste mislili da su vaše finansije pod kontrolom, danas biste mogli da dodate jasnoću i nešto preko potrebnog entuzijazma i da zaista zategnete taj kaiš. Spoljašnje okolnosti bi vas takođe mogle naterati da preispitate ove oblasti.

santypan/GettyImagesPlus

Opširnije