Dnevni horoskop za 3. april

od strane | apr 3, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Ovan

Razmislite na koji način treba da animirate jednu osobu. Izbjegavajte rivalstvo ili takmičarske uloge u odnosu s ljubavnim partnerom.

Nemojte očekivati nemoguća rješenja, već prikupite sve neophodne informacije o dobrim poslovnim prilikama. Obratite pažnju na uredniji način života i na pravilnu ishranu.

Bik

Dovoljan je pozitivan podsticaj ili unutrašnji impuls da osjetite veliki emotivni zanos koji vas približava dragoj osobi. Ukoliko budete dovoljno efikasni, predstoji vam novi dobitak i moralna satisfakcija. Nemojte propustiti dobru priliku. Nalazite se u sjajnoj formi.

Blizanci

Budite umjereni u zahtjevima prema voljenoj osobi. Prijaće vam susret s bliskim prijateljima i nečija pažnja.

Nečija priča na vas ostavlja suprotan efekat. Nema potrebe da se rasplinjavate na različite strane i da se opterećujete ambicioznim ciljevima. Obratite pažnju na pravilnu ishranu.

Rak

Izbjegavajte napete situacije u susretu s voljenom osobom, važno je da među vama postoje dobre namjere.

Ukoliko vam je stalo da testirate svoje intelektualne ili praktične sposobnosti, potrebno je da imate precizne ciljeve. Potrudite se da pravilno usmjeravate svoju pozitivnu energiju.

Lav

Očekuje vas prijatno iznenađenje. Priuštite sebi neke lijepe sitnice i dobro društvo.

Saradnja vas obavezuje na strogo poštovanje zajedničkih pravila, kao i na uvažavanje različitih afiniteta.

Unosite više tečnosti u organizam.

Djevica

Iskrene emocije uvijek djeluju ljekovito, zadržite pažnju na voljenoj osobi. Uživajte u zajedničkoj sreći.

Ponekad treba upotrijebiti različite mjere predostrožnosti. Dovoljno ste razumni da zaštitite svoje poslovne interese u kritičnim situacijama. Prijaće vam relaksacija, opustite se.

Vaga

Partner djeluje sumnjičavo i to se odražava na vaše neraspoloženje. Ne želite da se sukobljavate oko sitnica koje vas nepotrebno razdvajaju. Očekuju vas različite obaveze, potrebno je da se dobro organizujete u susretu sa saradnicima. Na vrijeme zatražite nečiju podršku. Izbjegavajte naporne situacije koje vas psihološki uznemiravaju.

Škorpija

Važno je da pravilno odgovorite na nečija pitanja. Očekuje vas sjajno raspoloženje u društvu voljene osobe. Ponekad sve djeluje relativno ili neobično. Poslovne prilike izgledaju drugačije kada se posmatraju s različitih aspekata. Usmjerite svoje misli u pozitivnom pravcu, opustite se.

Strijelac

U ljubavnom odnosu nije dozvoljeno sve što priželjkujete, ali nema razloga ni za lažnu skromnost. Birajte uvijek najbolje rješenje. Različite okolnosti su na vašoj strani. Nalazite se u sjajnoj prilici da ostvarite uspješne rezultate, budite istrajni u svojim namjerama. Priuštite sebi neku omiljenu zabavu udvoje, kao recept za dobro raspoloženje.

Jarac

Djelujete uznemireno, zatražite nečiji oproštaj i izbjegavajte emotivno rivalstvo. Kontrolišite svoje impulse. Ne možete zavaravati saradnike pričom koja imponuje vašoj sujeti i zanemariti nečiju oštroumnost. Prijaće vam relaksacija uz omiljeni hobi.

Vodolija

Napokon dolazite do saznanja da nečija obećanja nisu dovoljno iskrena. Postupite po svojoj savjesti. Opustite se. Budite promišljeni i nemojte rizikovati u stvarima koje ne poznajete dovoljno ili u situacijama kada postoji neki vid zabrane. Uljepšajte svoje raspoloženje, posvetite pažnju vedrijim sadržajima.

Ribe

Podstičite kod sebe emotivnu inspiraciju i smisao za dobar ukus. Prepustite se svojim osjećanjima i strastima. Imate dobar predosjećaj u poslovnim procjenama. Važno je da pravilno ističete svoje profesionalne sposobnosti i da djelujete dobronamjerno. Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi. Uživajte u danima vikenda.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Opširnije