Dnevni horoskop za 29. decembar: Venera će podstaći brzopleto zaljubljivanje

od strane | dec 29, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Dnevni horoskop za 29. decembar nam donosi ulazak Venere u Strelca. Iako će ovo kod mnogih podstaći kreativnost i potrebu za druženjem, kod mnogih će stvoriti opasnost od lakog zaljubljivanja.

Ovan

Prelazak Venere u Strelca će učiniti vaš ljubavni život uzbudljivim. Moguće je da će se pojaviti ljubavne prilike koje će biti van vaše zone komfora. Usamljeni predstavnici znaka ne bi trebalo da dopuste da sitnice poput daljine ili različite pozadine unište šansu za ljubav. Ukoliko postoji hemije, verovatnoje vredno truda.

Bik

Ljubavni šapati će danas biti posebno očaravajući. Iako će biti misterioznosti u svemu, veoma je važno da ta misterioznost ne bude previše i da učini da obe osobe izgube interesovanje. Međutim, važno je da budete veoma pažljivi povodom toga koga puštate u život jer postoji mogućnost da ćete privući pogrešne ljude.

Dnevni horoskop za 29. decembar: Blizanci

Ukoliko želite da vaša veza napreduje, neophodno je da se posvetite partneru. Međutim, ukoliko osećate da vam ovaj odnos više ne prija, preporučljivo je da ga prekinete. Poslušajte svoje srce i intuiciju i nećete pogrešiti. Sa druge strane, ako razmmišljate o tome da vašu vezu podignete na sledeći nivo, pobrinite se da to ne traje predugo jer biste mogli propustiti važnu priliku.

Rak

Da, ljubav će cvetati, ali prvenstveno će to biti ljubav prema sebi. Vaše zdravlje i fintes ciljevi će postati glavni prioritet. Ovo je idealan dan da napravite pametne izbore kako biste uspeli da održite svoju energiju na zavidnom nivou. Ovo je idealno vreme za menjanje rutine i zastarelih navika.

Lav

Venera će Lavove podstaći da se zaljube u sebe tako što će poraditi na svom izgledu i možda se odlučiti za novi stil. Ukoliko dobro stojite finansijski, što ne biste otišli u omiljenu prodavnicu i počastili sebe novim stvarima. Osim toga, ako izgledate savršeno, lako ćete zavesti osobu koja vam je već neko vreme u mislima.

Devica

Vreme je zaobnavljanje resursa. Svejedno je da li obnavljate izgled vašeg doma ili osećate potrebu za dekoraciju poslovnog prostora, prepustite se ovoj energiji. Napravite Feng Šui mapu i privucite ljubav na jednostavan način. Međutim, da biste dopustili svojoj kreativnosti da deluje na pravi način, neophodno je da sve dovedete u red.

Dnevni horoskop za 29. decembar: Vaga

Pripremite se za period ispunjen društvenim događanjima i zanimljivim razgovorima sa starim i novim prijateljima. Međutim, iskoristite ove komunikativne veština i za osvajanje simpatije ili privlačenje zanimljive osobe koju ste tek upoznali. Profil na Tinderu? Zvuči sjajno!

Škorpija

Ukoliko su vaše finansije propatile zbog prazničnih poklona, sada je vreme da oporavite finansije. Počnite da štedite kako biste kasnije mogli da budete opušteni i da uživate. Osim toga, možda ne bi bilo loše da osmislite način kako da ostvarite nove prihode. Ukoliko imate partnera, razmislizr o tome da podignete vašu vezu na viši nivo.

Strelac

Ljubav je u vazduhu za predstavnike ovog znaka. Ukoliko ste slobodni, mogli biste lako da se zaljubite u osobu koju ste tek upoznali. Budite slobodni da izrazite svoja osećanja. Čak i najmanji gestovi mogu biti dovoljni. Ukoliko ste u paru, ovo će svakako usrećiti vašeg partnera. Ipak, očuvajte ravnotežu između vaše individualnosti i zajedništva.

Jarac

Venera će podstaći Jarčeve da kopate duboko u sebe i pronađete način da oprostite ono što vas je toliko uvredilo. Ukoliko ste u svađi sa partnerom ili nekim ko vam je blizak, ovo je pravo vreme da razrešite problem koji postoji. Možda bi nešto što ste zatrpali pod tepih ponovo moglo da postane glavni problem.

Dnevni horoskop za 29. decembar: Vodolija

Obnavljanje kontakata sa prijateljima iz prošlosti će biti važna stvar na vašoj listi prioriteta. Ukoliko još nemate planove za novogodišnje veče, osmislite nešto što će vam dati priliku da se zaljubite. Ukoliko ste u paru, izlazak u grad sa prijateljima uopšte nije loša ideja. Ovo bi samo moglo da ojača vašu romantičnu vezu.

Ribe

Da li već polako dobijate osećaj kao da ste u braku sa poslom? Unesite malo mašte u rad i pokušajte da pronađete način da vam posao bude inspiracija. Osim toga, moguće je da će se stvoriti ljubavna romansa koju niste očekivali. Međutim, dobro razmislite o tome da li bi ovo moglo ugroziti vašu karijeru.

licsiren/GettyImagesPlus

Nastavite da čitate

Opširnije