Dnevni horoskop za 28. mart: Sekstil Venere i Urana savetuje oprez

od strane | mar 28, 2024 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Dnevni horoskop za 28. mart donosi sekstil Venere i Urana koji će unaprediti odnose u ljubavi, ali i zahtevati šire sagledavanje slike.

Ovan

Zračićete ogromnim samopouzdanjem što će privlačiti ljude ka vama. Međutim, budite pažljivi jer će možda neko od vas zahtevati da otkrivate tuđe tajne. Držite usne zatvorenim. Čak i mali lapsus bi mogao da naruši vašu sliku osobe od poverenja. Budite veoma pažljivi jer bi vam se moglo obiti o glavu, Ovnovi.

Bik

Ako vam treba mali podstrek da začinite ljubavni život, spontanost bi mogla biti direktan put do romantike. Ukoliko ste sami, nemojte se bojati da pričate sa ljudima o svojim strastima jer bi to moglo da privuče pravu osobu. Možda primetite nekog na društvenim mrežama da dele ista interesovanja kao vi.

Dnevni horoskop za 28. mart: Blizanci

Pažnja prema detaljima je specijalnost ovog znaka, ali to ponekad može odvesti u ekstreme. Ponekad je važno da velike stvari funkcionišu dok ove manje mogu biti donekle zanemarene. Ako treba da ostvarite saradnju sa kolegama, pokušajte da opustite atmosferu sa duhovitim dosetkama.

Rak

Danas će sve oči biti uprte u vas. Podleite važnu objavu na društvenim mrežama ili podelite neke selfije. Ako vam treba da olakšate dušu, porazgovarajte sa prijateljima. Ukoliko su problemi povezani sa ljubavlju, ovo je dan kada ne treba da ih rešavate. Posvetite se poslu i ispunite očekivanja.

Lav

Iako ste vi neko ko voli da bude u centru pažnje, možda bi reflektore trebalo da prepustite nekom drugom. Iskoristite priliku da ukažete na još jednu talentovanu dušu u vašem krugu prijatelja. Pokušajte da ih podržite na najbolji mogući način. Samo činite to iz namere da njima pomognete, a ne zato što očekujete pohvale ili trenutne nagrade.

Devica

Sa svojim dobro izraženim instinktima, od vas će se tražiti da dajete savete više nego da ih dobijate. Međutim, imajte u vidu da bi konstruktivna kritika prijatelja i saradnika mogla ubrzati i vaš napredak i sprečiti skupe greške. Okupite raznolike ljude oko sebe kako biste dobili priliku da čujete različita mišljenja.

Dnevni horoskop za 28. mart: Vaga

Ne možete izbrisati prošle greške. Međutim, možete učiti iz njih i izvući najbolje iz njih. Ako ste pogrešili sa nekim projektom, to ne znači da on ne obećava i dalje. Razmislite o načinima kako biste mogli da ponovo popravite celu situaciju. Ukoliko određena veza zahteva više pažnje, pružite je.

Škorpija

Kada ste poslednji put radili nešto zbog sebe, Škorpije? Da li postoji neki strastveni projekat koji ste stalno gurali u drugi plan? Sada je vreme da mu se posvetite i da ga stavite kao prioritet. Međutim, budite upozoreni da vaš stil direktne komunikacije može izazvati talasanje. Znate da je bolje da kažete ljudima šta će im koristiti nego da im ne kažete. Ali koristite pravi trenutak za to.

Strelac

Vaša intuicija će biti izoštrena, ali to ne znači da možete da dešifrujete maglovite signale. Teško ćete dobiti iskrenu procenu o pravim namerama ljudi. Ukoliko nemate potpuno poverenje u ove osobe, budite veoma pažljivi. Možda bi bilo najbolje da poslovne tajne čuvate u tajnosti dok se ne budete osećali sigurno da čujete povratne informacije.

Jarac

Čak i ako treba da se bavite nekim poslom, pređite u režim zapažanja dnevnog reda. Malo lakomislenosti može da inspiriše ljude da podele svoju genijalnost, otvarajući osvežavajući diskusiju o mogućnostima. Danas je bezbedno da pokažete svoju opuštenu, razigranu crtu. Obratite se nekim starim kontaktima o idejama koje vam se vrte u glavi.

Dnevni horoskop za 28. mart: Vodolija

Utišajte obaveštenja ili ostavite telefon u drugoj prostoriji. Danas će vaša koncentracija biti povećati, što znači da nećete želeti da vas uznemiravaju beskrajne poruke. Ukoliko vaš dom ili radni prostor ne garantuju mir i tišinu, pronađite mesto za samoću. Jednom kada napravite pristojan deo svog posla, nagradite se masažom ili nečim drugim što vam odgovara.

Ribe

Pošto je vaš znak veoma osetljiv, ne možete a da se ne zadržite na malim stvarima, Ribe. Međutim, izbegavajte da budete uvučeni u negativnu spiralu tako što ćete se povući i sagledati širu perspektivu. Fokusirajte se na važna pitanja koja su vam pri ruci i budite uporni u izborima koje donosite.

alexandr_1958/GettyImagesPlus

Opširnije