Dnevni horoskop za 24. decembar

od strane | dec 24, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Ovan 

Danas ćete biti posebno inspirisani stvarima iz prošlosti i bićete veoma pozitivno raspoloženi kada su u pitanju planovi za naredni period. Do kraja dana pokušajte da mijenjate svoj način sagledavanja porodičnih situacija. 

Bik

Danas ćete imati pretjerane reakcije kada su u pitanju odnosi sa partnerom ali na vama je da rješavate sve to onako kako dolikuje jednom Biku. Ljubavna situacija je veoma komplikovana zbog vaše potrebe da dominirate. 

Blizanci

Retrogradni Merkur negativno utiče na vaše poimanje sebe i to će se negativno odraziti na vaš aspekt odmaranja i opuštanja. Paralelno sa poslovnom stranom imate i neke druge poslovne ponude koji vam ne izbijaju iz glave, dobro razmislite o svemu. 

Rak 

Danas ćete biti okrenuti drugim ljudima posebno kada su u pitanju emocije i emotivno savetovanje. Jedan prijatelj može da vas jako obraduje lijepim vijestima u vezi poslovnog napredovanja i mogućnosti poslovnog putovanja.

Lav 

Sam početak dana će biti pod uticajem vaših emocija i ono što ste odlučili prije nekoliko dana u vezi partnera. Nemojte naglo reagovati i sačekajte da i partner kaže svoje mišljenje. Mogući problemi sa novcem zbog porodice.

Djevica 

Bićete veoma posvećeni svemu onome što se dešava drugim ljudima posebno kada su u pitanju vaša djeca ili porodica. U narednih nekoliko dana od vas se očekuje mnogo više što se tiče posla i poslovnih aktivnosti.. Glavobolja. 

Vaga 

Do kraja dana okrenite se mnogo više stvarima koje vas očekuju i ono što treba da vam se dešava, a ostavite prošlost da bude tamo gdje je mjesto. Odnos sa partnerom je veoma nestabilan već neko vrijeme zbog loših uslova u komunikaciji. 

Škorpija 

U narednih nekoliko dana bićete veoma zahvalni sebi i svojim poslovnim aktivnostima jer ćete razumeti i shvatiti koliko ste zapravo poslovno napredovali. Partnerski odnos ulazi u kritičnu fazu zbog vaše jake ljubomore. 

Strijelac 

Čuvajte se naglih odluka kada su u pitanju odnosi u krugu porodice jer sve što se donese prebrzo to ne može da se i ostvari. Osoba u znaku lava vam je velika poslovna prepreka koju morate savladati tako što ćete napraviti veliki životni kompromis.

Jarac 

Vaše ambicije su prevelike ali danas je dan kada morate da odmorite i da naučite da se povežete sa sobom i sa svojim emocijama. Osoba u znaku  Ovna vam stvara veliki teret što se tiče posla i poslovnih planova pa naučite da pravite kompromis i u tom smislu..

Vodolija

Danas ćete biti mnogo više nego ranije iskreni otvoreni prema ljudima sa kojima već neko vrijeme sarađujete. Čuvajte se tuđih energija naročito kada su u pitanju ljudi sa kojima već neko vrijeme poslovno sarađujete. 

Ribe 

U narednom periodu bićete mnogo više okrenuti stvarima koje vam se dešavaju svakodnevno bez velikih planova o budućnosti. Čuvajte svoju snagu i okrenite se svemu onome što dolazi na realizaciji. Zdravlje je odlično.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Opširnije