Dnevni horoskop za 23. decembar

od strane | dec 23, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Ovan

Kako dnevni horoskop za 23. decembar kaže Ovnovima da se još malo strpe, sada je najvažnije da ne gube fokus na poslu. Ovo je odlična prilika da dodatno zaradite, nemojte da je ispustite. I u vezi se osjeća napetost, pripišite to prazničnoj euforiji. Suštinski nemate problema.

Bik

Kraj godine i obilje poslova vas tjeraju da se ubrzate, a dobro znate da vam to nije jača strana. Vaš uspjeh leži u dobroj organizaciji. Delegirajte obaveze u kolektivu i neće biti problema. Partneru je stalo da vam pokaže svoju najbolju stranu. Prija vam pažnja, ali i dalje sumnjate da je prava osoba za vas.

Blizanci

Vi ste već počeli da slavite, nemate fokus na poslu, a sada je neophodno da zadržite koncentraciju. Neće baš sve teći glatko kako ste planirali, tako da je potrebno da reagujete brzo i promišljeno. Puni ste samopouzdanja, očekujete samo lijepe stvari da vam se dese u budućnosti i to osjećanje vas nagoni da preispitate odnos sa partnerom.

Rak

Uočili ste priliku da se dokažete na poslu i punom parom radite da biste ostavili dobar utisak na pretpostavljene. Pokažite koliko ste kreativni, to je ključ uspjeha. Slobodni Rakovi se “valjaju” u samosažaljenju, potrebna im je pažnja. To nije način da privučete pažnju.

Lav

Ne forsirajte se da radite ono što vam ne prija i u čemu niste dobri. Gubite vrijeme, a nećete postići efekat koji želite. Takve poslove prepustite drugima, postoje drugi načini da se istaknete. Ako ste u dužoj vezi, danas biste mogli da otkrijete tajnu koja će vas natjerati da pritisnete pauzu.

Djevica

Dnevni horoskop za 23. decembar 2022. godine šalje upozorenje Djevicama – napravite pauzu i to pod hitno! Vaša želja da sve bude perfektno vas iscrpljuje preko svake granice, potreban vam je odmor. Ako ste se nadali novcu, strpite se još malo. Slobodne Djevice bi trebalo da prihvate poziv na piće od osobe koja živi u vašem komšiluku.

Vaga

Na poslu sve ide kao podmazano, vi ste puni elana i koncentrisani da posao završite što prije. Moguće je da će iskrsnuti neki problem sa inostranstvom, starija muška osoba će naći najbolje rješenje. Greške iz prošlosti danas dolaze na naplatu. Očekujte veoma neprijatan razgovor sa partnerom. Slobodne Vage su u potrazi za osobom koja će im zaokupiti pažnju.

Škorpija

Današnji horoskop preporučuje Škorpijama da ne dijele sa svima u kolektivu svoje ideje i planove. Postoji mogućnost da se neko “okiti vašim perjem”. Čuvajte planove za sebe i kad bude pravi trenutak, iznesite ih osobama na položaju. Zauzete Škorpije nisu najzadovoljnije vezom, rutina nikako nije po njihovom ukusu.

Strijelac

Zaletjeli ste se i sada vam je žao što ste sve svoje planove otkrili i to ljudima koji bi mogli da ih iskoriste za svoju dobrobit. Naučite lekciju i krenite dalje. Ljutnja će vas samo opteretiti. Privlači vas misterija. Zauzetima je potreban izazov u vezi, ne vole rutinu kojoj se partner predao.

Jarac

Na poslu se svi uzdaju u vas, kad problem iskrsne, vi ste ta osoba koja ima rješenje. Vrijeme je da “naplatite” ovu svoju vještinu i umijeće. Zaslužili ste povišicu. Očekujte neke manje kvarove u kući. Držite majstora na brzom biranju. U ljubavi je mirno more, fokus vam je na porodici i problemima vezano za nekretnine.

Vodolija

Za vas je danas prekretnica na poslu. Imate izbor – da li da budete među onima koji samo slijede uputstva i izvršavaju zadatke ili da budete dio kreativnog tima koji ove zadatke stvara? U slučaju da ste nesigurni, imate kvaliteta za ovo drugo. Slobodne Vodolije su nervoznije nego obično, zasitile su se usputnih veza, a danas bi jedan poziv mogao sve da promijeni.

Ribe

Dnevni horoskop za 23. decembar savjetuje Ribama da povedu računa o komunikaciji sa kolegama. Skloni ste da u naletu bijesa kažete i što mislite i ne mislite. Ovakve izlive neće vam tolerisati. Naučite se da tri puta izmjerite prije nego što presiječete. Slobodne Ribe su danas posebno nadmene.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Opširnije