Dnevni horoskop za 21. jun

od strane | jun 21, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Ovan

U dobrom ste raspoloženju, zadovoljni što ste priveli kraju obimniji posao ili obavezu. Lijepi kontakti sa saradnicima i kolegama. Neko pokazuje veliko interesovanje za vas i pokušava da vas pokrene na komunikaciju.

Bik

Neke stvari ste uspjeli da složite i izuzetno će vam prijati pohvala od strane osobe koju poštujete ili je smatrate autoritetom. Imate velike planove, ali i dobre mogućnosti da ih ostvarite. Planirajte sa partnerom kraće putovanje u skorije vrijeme.

Blizanci

Danas ćete imati pomoć posrednika u jednom dogovoru. Situacija se riješila na bolji način od očekivanog. Ipak, ne zatrčavajte se – dosta toga još treba da dogovorite. Više ste raspoloženi za društvo prijatelja nego za kontakt sa emotivnim partnerom.

Rak

Bolja situacija u poslovnom okruženju i izlazak iz problematičnih obaveza koje su vam oduzimale dosta vremena. Još  treba riješiti sitnice, ali sada možete da se organizujete na pravi način. Jedna osoba će vas zainteresovati.

Lav

Danas vam nikako ne odgovara da budete statični, pa ćete se angažovati oko svega što vam je prioritet. Vrlo podsticajan dan – krećite se, komunicirajte, bićete zadovoljni ishodom. Otvoreno pokazujete svoje simpatije prema nekom.

Djevica

Uspjeli ste da riješite jednu poslovnu situaciju u svoju korist. Ostvarenje planiranog je sporo, ali izvjesno. Danas slijedi zanimljivo novo poznanstvo, vrlo vjerovatno preko prijatelja. Sa ovom osobom ćete odmah uspostaviti pravu komunikaciju.

Vaga

Neke podsticajne promjene se dešavaju i vi vrlo pozitivno reagujete na njih. Odgovara vam što je danas tempo na poslu nešto brži, lako se snalazite i sve završavate na vrijeme. Ostavićete dobar prvi utisak na ljude koje upoznajete.

Škorpija

Gomila obaveza je pred vama i pokušavaćete da ih uskladite. Možda će sam početak dana biti naporniji, ali ćete vrlo brzo uhvatiti ritam. Preko posla ide zanimljiva komunikacija sa osobom koja je otvorena, duhovita i baš u vašem fazonu.

Strijelac

Odličan trenutak za sve ono što ste planirali ili što morate završiti. Ne dozvolite da vam povremeno mračno raspoloženje pokvari ove momente. Odlična komunikacija sa voljenom osobom ili simpatijom. Ne čekajte – pokrenite se!

Jarac

Obavljanje poslovnih obaveza ide lakše i bez zastoja. Taman možete da ugrabite više vremena za sebe i odradite i nešto što je lično za vas bitno. Takođe – usmjerite se na kontakt sa voljenom osobom – druga strana jedva čeka vašu inicijativu.

Vodolija

Spremite se za dan koji će biti pun dešavanja, ali i dobrog raspoloženja i pravih momenata da se pokažete. Bacite se na posao, uradićete tri puta više od onoga što mislite da možete. Sve vam se danas otvara sa lakoćom, iskoristite to.

Ribe

Dan morate iskoristiti i biti u pokretu, jer vas čekaju neki odlični poslovni momenti, moguće čak i pohvala od strane nadređene osobe. Vrijeme je i za komunikaciju sa voljenom osobom, sve će između vas dvoje biti baš kako treba.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Opširnije