Dnevni horoskop za 13. maj

od strane | maj 13, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Ovan

Ovan će se uhvatiti u koštac s nagomilanim obavezama. Stalno će vam neko ili nešto kvariti planove i raspoloženje pa ćete se nakon zahtjevnih dana vidno neraspoloženi vraćati kući.

Bik

Boljeg ste raspoloženja pa vas iz učmalosti i nezadovoljstva izvlači aktivan društveni život i prijatelji. Pripazite se sitnijih nezgoda zbog nepažnje i dekoncentracije, a i probava bi mogla da vas muči.

Blizanci

Svidjeće vam se osoba koja će vam pružiti neku uslugu ili ćete je upoznati u jednom društvu, preko vaših poznanika. Ako poželite da razmijenite brojeve telefona ili je pozovete na sastanak, učinite to bez oklijevanja.

Rak

Merkur u vama naklonjenom znaku Bika vas puni energijom i znanjem potrebnim da ostvarite sve svoje ciljeve. Svojim nastupom i samouvjerenim stavom kod drugih ćete izazivati poštovanje.

Lav

Teško ćete izražavati osjećanja pa će partneru biti nemoguće da shvati šta proživljavate. Potrebno vam je mnogo samoće i vremena da razmislite o nekim egzistencijalnim pitanjima.

Djevica

Uhvatite se u koštac s teškoćama, rezultati će biti izvrsni. Mogao bi da vas iznenadi poziv iz inostranstva ili poslovna ponuda od strane osobe koju ne poznajete dobro. Neki će među vama upisati stručni seminar.

Vaga

Vrlo aktivno živite, prisutni ste svugdje gdje se nešto dešava, posebno u društvima. Premalo ćete spavati i pretjerivati pa nemojte da se začudite ako vas savlada umor. Budite umjereni u svemu što radite.

Škorpija

U pregovorima ćete pokazati više inicijative nego obično. U poslovima koji su vezani za komunikacije i pisanje, pronaći ćete zadovoljstvo i u njima biti izuzetno uspješni. Novac će stizati na vrijeme.

Strijelac

Previše pažnje Strijelac će posvećivati sitnicama, što će vam oduzimati mnogo dragocjenog vremena. Usmjerite se samo na ono zaista bitno i dajte prednost kvalitetu nad kvantitetom.

Jarac

Mnogo će vam značiti prijateljski i neobavezni odnos koji ćete imati s osobom suprotnog pola. U ovom trenutku manje će vas zanimati seks i romantika, a više dugi razgovori koji će vam pomoći da se bolje snalazite.

Vodolija

Ako patite od neke vrste boli i bolesti, ove nedjelje ćete se osjećati mnogo bolje. Pratite uputstva ljekara, tako ćete brže do ozdravljenja. Nemojte se opustiti, nastavite tako i rezultati neće izostati.

Ribe

Osjećaćete sve intenzivniju potrebu za radom, profesionalnim napretkom i isticanjem u javnom životu. Radom ćete širiti krug prijatelja, uticajnih poznanstava i obogaćivati svoje znanje i iskustvo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Opširnije