Dnevni horoskop za 11. decembar

od strane | dec 11, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Ovan

Nemojte dozvoliti da u vama prevlada sumnja prema voljenoj osobi ili neraspoloženje. Potrebna vam je pozitivna orijentacija. Nalazite se u neobičnoj poslovnoj situaciji. Mnoga pitanja koja imate za sada ostaju bez zadovoljavajućeg odgovora. Nema potrebe da se opterećujete napornim obavezama.

Bik

Prati vas loš dijalog u odnosu sa voljenom osobom, među vama postoje različita interesovanja i mjerila vrijednosti. Motivisani ste za poslovni uspjeh, stoga prihvatite takmičarsku atmosferu ili ideju koju vam predlaže jedna mlađa osoba. Nema potrebe da se opterećujete nekim ružnim događajima ili lošim slutnjama.

Blizanci

Nema razloga da se ponašate susretljivo. Važno je da shvatite pravu vrijednost nečijeg prisustva. Postupite na osnovu svojih mjerila i bez detaljnih objašnjenja. Kolo sreće se okreće, negdje dobijate, a negdje gubite.

Sačuvajte prisebnost duha i dobru koncentraciju.

Rak

U susretu sa voljenom osobom osmislite zabavu koja odgovara zajedničkim potrebama i ukusu. Priželjkujete emotivno zbližavanje. Sve što je dobro može biti i bolje pod uslovom da uložite svoj maksimum i da prekoračite neke subjektivne granice. Važno je da uskladite misli i osjećanja.

Lav

Pokažite razumijevanje za svoju porodicu. Ne možete da ignorišete voljenu osobu, jer prije ili kasnije to će vam se vratiti. Diplomatska nota ponekad postaje neizbježna, a poslovni kompromis predstavlja jedino ispravno rješenje. Potrebna vam je psihološka ravnoteža.

Djevica

Raspoloženi ste za nove emotivne izazove i zabavu, partner prihvata vaše ideje sa velikim oduševljenjem. Budite mudri, važno je da svoj uspjeh uklopite u prosječna mjerila. Nema potrebe da skrećete pažnju. Obratite pažnju na svoje snove.

Vaga

Voljena osoba ponekad ima velike zahtjeve, ali vi umijete da ih ispunite. Budite dovoljno maštoviti i osmislite zabavu udvoje. Očekuje vas niz interesantnih susreta. Učinite sve što je potrebno da spojite lijepo i ugodno sa praktičnim i korisnim. Zračite pozitivnom energijom.

Škorpija

Nema potrebe da iskušavate nečije strpljenje ili emotivnu naklonost. Nemojte smišljati “ljubavne rebuse” koji opterećuju voljenu osobu. Samopouzdanje koje osjećate djeluje pozitivno i na vašu okolinu. Umijete da se zateknete u odlučujućem trenutku na pravom mjestu. Osjetićete psihološko olakšanje tek nakon iskrenog povjeravanja sa bliskom osobom.

Strijelac

Nepotrebno se opterećujete različitim temama koje vas udaljavaju od drage osobe. Promijenite svoju orijentaciju u razmišljanju. Ne dopada vam se saznanje da trpite zbog nečije samovolje ili da se nalazite u inferiornoj poziciji u odnosu na svoje saradnike. Budite umjereni i izbjegavajte različite izazove.

Jarac

Novi izlivi nježnosti pred voljenom osobom donose zajedničko zadovoljstvo, ali i osjećaj sigurnosti koji vam nedostaje. Dobro razmislite kome treba da povjerite svoje planove, konsultujte se sa osobom za koju vas vezuje pozitivno iskustvo. Potreban vam je dobar podsticaj ili emotivna inspiracija, opustite se.

Vodolija

Tople emocije uvijek djeluju ljekovito, stoga zadržite pažnju na voljenoj osobi. Planirajte neku omiljenu zabavu. Ne vrijedi da se izlažete velikom mentalnom naporu ili da se suprotstavljate osobi koja uživa dobar glas i širi poslovni uticaj. Usmjerite misli u pozitivnom pravcu.

Ribe

Posvetite pažnju osobi koja pozitivno utiče na vaše raspoloženje. Emotivni susret donosi obostrano zadovoljstvo. Postoje različite okolnosti koje vas usporavaju, neko ne želi da sasluša vaše ideje. Nemojte tražiti nemoguće. Prijaće vam šetnja ili boravak u prirodi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Opširnije