Dnevni horoskop za 11. april: Ulazak Venere u Blizance će uticati na ljubavne odnose

od strane | apr 11, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Dnevni horoskop za 11. april: Vage čeka iznenađenje, a Jarčevi će negovati ljubav prema sebi. Šta se sprema Vašem znaku?

Ovan

Romantična Venera će Vas pretvoriti pravog majstora laskanja i komunikacije. Lako ćete šarmirati ljude, ali možda će biti potrebno malo eksperimentisanja da biste razjasnili sebi ko zaslužuje Vašu naklonost. Upravo to će uneti malo zabave u Vaš ljubavni život.

Bik

Nema ničeg dosadnog u tome što ne želite da pravite greške. Imate dozvolu planeta da se brinete i o najsitnijim detaljima i uživajte u tome. Bikovi koji su u vezi če se podsetiti na moć trajne veze. Bikovi koji su sami, pružite drugu šansu momku koga ste tek upoznali. Možda će popraviti utisak.

Dnevni horoskop za 11. april: Blizanci

Pripremite se da zračite privlačnošću. Iskoristite ovo vreme da razjasnite svoju viziju ljubavi. Šta je ona u stvari za Vas? Međutim, neće svi predstavnici ovog znaka želeti da se primire i preispituju. Ako ste slobodni, pokušajte da ne slomite previše srca.

Rak

Mogli biste da trošite na vreme na pokušaje da odvojite fantaziju od realnosti. Bajkovite romanse teško zažive u stvarnom životu, ali to ne znači da ne možete da uživate u privremenom uzbuđenju. Rakovi koji imaju partnera treba da probude stari žar. Prestanite sa preteranom brigom i uživajte u stvarima koji prijaju i Vama i Vašem partneru.

Lav

Ljubav ne znači posedovanje, iako često zaboravite na to. Ako ste sami, pokušajte da neobavezno izlazite sa više ljudi. Međutim, pravite redovne pauze između sastanaka da biste održali misteriju. Možda se iz ovoga u nekom slučaju rodi i prava ljubav.

Dnevni horoskop za 11. april: Devica

Vi se uvek krećete kroz život sa određenom namerom, pa ne bi bilo loše da takvu energiju prenesete i na ljubavno polje. Device koje su u paru neka osmisle zajednički cilj za narednih mesec dana. Ako ste sami, postavite više kriterijume u svojim izborima. Neko stariji bi mogao da osvoji Vaše srce.

Vaga

Ljubav će Vas iznenaditi u neočekivanim okolnostima ili ćete je prepoznati u osobi za koju to niste očekivali. Možda ćete početi da razmišljate o vezi na daljinu. Sa druge strane, Vage koje imaju partnera treba da otputuju na kratko putovanje jer će to biti avantura u kojoj ćete se ponovo zaljubiti.

Škorpija

Seksipilnost će biti Vaš glavni kec u rukavu danas. Međutim, iako ćete biti neodoljivi, Vi nećete biti zainteresovani za sve što Vam se nudi. Međutim, Vaša intuicija Vas može odvesti do misterioznog ljubavnika koji će želeti da Vas upozna na svim nivoima – uma, tela i duše.

Dnevni horoskop za 11. april: Strelac

Prolećna groznica zaljubljivanja počinje da deluje, ali Vama je potrebno više od prolazne veze. Zbog ulaska Venere u Blizance imaćete jaku želju za povezivanjem. Kreativna saradnja bi mogla da donese nešto novo i na ljubavnom planu. Ko god je rekao da se posao i zadovoljstvo ne mogu mešati, očigledno nije upoznao Vas.

Jarac

Danas ćete biti opčinjeni svojim odrazom u ogledalu. Posvetićete se sebi, planiranju zdrave ishrane, dugom spavanju i fizičkim aktivnostima koje će Vas ispunjavati. I tuspešnost ovih akcija će se videti i u Vašem izgledu što će opčinjavati i druge ljude.

Vodolija

Vaši ljubavni rezervoari su se ispraznili i treba im dopuna? Imate sreće. Dozvolite sa sve teške i loše emocije nestanu. Ako želite da ostanete sa partnerom pokušajte da sarađujete na zajedničkim planovima. Ako to ne deluje kao uspešna misija, onda prestanite da se zamajavate i pronađite nekoga ko je spreman na podvige sa Vama. Danas će ovo za mnoge znakova predstavnika biti dan začeća njihovog deteta. Plodnost je na visokom nivou.

Dnevni horoskop za 11. april: Ribe

Danas ćete početi da razmišljate o renoviranju kuće ili bar njenom preuređenju. To će Vas podstaći da razmišljate o zajedničkom životu sa partnerom. Možda je zaista vreme za to? U narednom periodu bićete porodično orijentisani,

Jovanmandic/GettyImagesPlus

Najnovije na portalu Marie Claire

Opširnije