Dnevni horoskop za 10. april

od strane | apr 10, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Ovan

Aktivno učestvujete u različitim pregovorima, te pokrećete inicijativu kad god za to postoje dobri uslovi za neku vrstu uspjeha ili dobitka. Ne obazirete se mnogo na nečije komentare, posebno kada oni nisu u skladu sa vašim osnovnim opredjeljenjem.

Bik

Bolje je da se držite provjerenih pravila i da izbjegavate bilo koju vrstu rizika. Odložite neke naporne obaveze dok ne dobijete bolje uslove za naredni period. Obradovaće vas postupak nekih bliskih prijatelja.

Blizanci

Pretjeranim isticanjem ličnih zahtjeva pobuđujete različite komentare među saradnicima. Potrebno je da imate široke vidike u svakom pogledu. Ljubavne razmirice prihvatite kao prolaznu fazu, jer sve se svodi na novi podsticaj ili na dobar impuls.

Rak

Jasno vam je da zajednički dogovori predstavljaju pozitivan pomak u rješavanju važnih poslovnih ili privatnih interesa. Slobodno izrazite neka svoja potisnuta osjećanja ili namjere. Učinite neki poseban gest pažnje prema svom partneru i u prilog zajedničkoj sreći koju treba njegovati.

Lav

Potrudite se da pravilno dozirate svoj stvaralački impuls sa zajedničkim interesima da biste na najbolji način uskladili razlike koje postoje u mišljenju ili iskustvu. Trenutno preispitujete svoj odnos sa bliskom osobom u želji da se što bolje razumijete.

Djevica

Postoje važni ciljevi koje možete da ostvarite u raznim fazama ili na neki zaobilazan način. Stalo vam je da osmislite dobru poslovnu strategiju na osnovu koje ćete uspješno realizovati skoro sve što ste i zamislili.

Vaga

Pažljivo procijenite situacije koje zahtijevaju neki vid rizika ili veće ulaganje novca. Neophodna vam je porodična harmonija i nečije prisustvo da biste ostvarili bolju psihološku ravnotežu i prilive kreativne energije.

Škorpija

Možda sve informacije sa kojima raspolažete ne predstavljaju uvijek i pouzdane kriterijume, ali bez velikih izazova nema ni veće poslovne afirmacije. Potrudite se da pravilno dozirate svoj stvaralački impuls sa zajedničkim interesima u različitim pravcima.

Strijelac

Uz dodatnu upornost pokazaće se da imate vrlo efikasna rješenja i da okolina izuzetno uvažava vaše rezultate. U događajima iz privatnog života nemojte dozvoliti da se o vama šire loši glasovi ili da neko o vama plasira pogrešne priče.

Jarac

Savjesno ispunjavate svoj dio obaveza i djelujete vrlo ažurno prilikom ispunjavanja raznih dogovora koje imate sa saradnicima. Realno zasnivate sve svoje odluke i nema razloga da neko utiče na vašu profesionalnu nesigurnost.

Vodolija

Nalazite se u sjajnoj prilici da ostvarite dugoročnije poslovne interese. Umijete da se nametnete u pravom trenutku i često vodite glavnu riječ u pregovorima. Važno je da podstičete dvosmjerne kontakte. Događaji koji vas prate u ljubavnom životu djeluju ohrabrujuće.

Ribe

Potrudite se da neko ozbiljno shvati vaše ideje oko finansijskih zahtjeva koje imate. U odnosu sa ljubavnim partnerom prolazite kroz promjenljivu fazu, ali ne treba da se predajete.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Opširnije