DNEVNI HOROSKOP: Vaga nek se spremi, Lav nek se preispita u ljubavi, Jarca očekuje posjeta, a vas?

od strane | apr 30, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Pročitajte dnevni horoskop za 30. april 2023. godine!

Izvor: Profimedia

OVAN

Dnevni horoskop za 30. april 2023. godine savjetuje Ovnu da iskoristi slobodno vrijeme i da se ponovo poveže sa starim prijateljima. Prijaće vam novo društvo, nova iskustva. Nemojte da čeznete za osobom koja nema namjeru da napravi neophodan korak. Imate pad energije, što vam nije svojstveno.

BIK

Ovo je vaš dan! Okruženi ste prijateljima, ljudima koji vas vole i koji vas usrećuju. Napravite „klopu“, organizujte veče drušvenih igara, nevjerovatno će vam prijati. Nerazriješena ljubavna situacija dobija svoj epilog. Biće dosta kajanja, izjava ljubavi… Da li ćete pokleknuti? Osjećate se odlično. 

BLIZANCI

Danas vas muči nostalgija. Razmišljate o propuštenim prilikama, osobama koje ste olako pustili da odu iz vašeg života. Za neke još uvek nije kasno, ali neophodno je da pokažete da ste se promenili. Jeste li spremni? Drugi dio dana provodite u krugu porodice, pavite neke planove za budućnost. Manja nervoza. 

RAK

Imate „brdo“ planova, a malo vremena! Porodica vas je okupirala, neophodno je da riješite neki stari problem vezano za stan ili neku drugu nekretninu. Partner vam pruža podršku. Slobodni Rakovi doživljavaju „težak“ udarac. Saznaće neku tajnu o svojoj simpatiji. Više spavajte.  

LAV

Događaji ovog vikenda će vas natjerati da preispitate vezu. Da li je to osoba sa kojom zaista želite da budete. Upleli ste se preko glave i više ne razaznajete šta je to što želite. Prijaće vam piknik, odlazak u prirodu da razbistrite glavu. Zdravlje je dobro.   

DJEVICA

Dnevni horoskop za 30. april 2023. za Djevice kaže da će dan provesti u prirodi, na nekom putu, u društvu bliskih ljudi, porodice ili partnera. Otkrivate neke nove strane ličnosti osobe sa kojom ste u vezi ili braku. Niste zadovoljni. Pokušajte da vam jezik ne bude brži od pameti. Pojačana nervoza.

VAGA

Vi ste majstor da zakomplikujete, ne samo svoj već i tuđe živote. Svi problemi će biti riješeni ako odlučite da nastupite iskreno. To svi od vas očekuju, ali vam nedostaje hrabrost. Spremite se, ako ne danas, onda uskoro više nećete moći da krijete svoje želje. Nemojte da se tješite hranom. 

ŠKORPIJA

Imali ste napetu nedelju i danas koristite svaki trenutak da ugodite sebi. Zaslužili ste! Vrijedno ste radili, sad je vreme za opuštanje. Ako ste u prilici, priuštite sebi masažu. Neko užasno pati za vama. Ne može da vas izbavi iz glave. Još jedna šansa? Razmislite. Osjećate se dobro, ali više spavajte.  

STRELAC

Teško vam je da se opustite znajući koji vas sve poslovi i obaveze čekaju nakon praznika. Opustite se, posao neće pobeći! Partner pokušava da vam da signal, želi da podigne vezu na viši nivo. Prepustite se, oslobodite svoj avanturistički duh! Napetost u mišićima, više vežbajte.   

JARAC

Sasvim iznenada, mogli biste da imate posjetu, riječ je o osobi koju niste dugo vidjeli a koja vam je bila važna u prošlosti. Dan će biti ispunjen razmenjivanjem starih priča, prisjećanjem na srećne trenutke. Veče je rezervisano za ljubav. Ako ste slobodni, izlazak sa osobom koja već neko vrjieme „obleće“ oko vas bi mogao da se ispostavi kao pun pogodak. Dobro se osjećate. 

VODOLIJA

Muči vas osjećaj da ste se ogriješili o nekog starog prijatelja, niste mu se našli kad mu je to bilo najpotrebnije. Nije kasno da ispravite grešku i izvinite se. Danas su moguće rasprave sa partnerom. Stvari se ne odvijaju onako kako ste planirali. Rastrzani ste i nervozni. 

RIBE

Dnevni horoskop za 30. april 2023. godine za Ribe najavljuje dan pun radosti i prijatnog druženja. Konačno ste se opustili i prestali da panično tražite ljubav. Niste gospodar tuđih osećanja, ne može ništa na silu, Kada ste to shvatili, sve deluje mnogo bolje i srećnije. Uživajte u slobodnom danu i pustite „sudbinu“ da odradi svoje. 

Opširnije