Da li je u redu da to izgovore: Komšije više ne ćute o porodici Jovane Jeremić

od strane | maj 26, 2024 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Komšije Jovane Jeremić rekle svoje mišljenje o njoj i njenoj porodici

Jovana Jeremić važi za voditeljku koja je od početka svoje karijere, pa do danas izazivala pažnju svojim izjavama. Trenutno vodi Jutarnji program na televiziji Pink i u srećnoj je ljubavi sa biznismenom Draganom Stankovićem. Ipak, Jovana nikada nije zaboravila odakle je potekla, iako je za Ljig vezuju različite emocije.

Antonio Ahel/ATAImages

Komšije Jovane Jeremić otkrile detalje iz prošlosti poznate voditeljke

O poznatoj voditeljki su utisci podeljeni i često umeju da idu u krajnost, a sada su nekadašnje komšije Jovane Jeremić iz Ljiga, gde je nekada živela, dale svoje mišljenje o njoj, kao i o njenoj porodici.

“Kad je završila maturu ovde u Ljigu, nije htela da se slika sa svojom generacijom za maturski pano. Jako se zamerila sa svim profesorima jer je nisu proglasili za đaka generacije. Ona se fotografisala posebno i uramila tu svoju matursku sliku sa imenom i prezimenom, gde je pisalo “Đak generacije”, a onda ju je, da bi što više sugrađana to videlo, stavila u jedan stakleni izlog advokatske kancelarije u centru grada. Obradović se taj advokat preziva, a zvali su ga Muja, po ocu”, ispričala je jedna od gospođa za beogradske medije.

Komšije Jovane Jeremić su rekle i da Jovana ima i starijeg brata i sestru, o kojima je retko govorila javno.

Rajko Ristić

“Jovana nije jedinica, ima starijeg brata i sestru, koja se nije udavala, ima nekih četrdesetak godina. Ona ima stan u Beogradu, završila je ekonomiju. Jovana je lepša od nje, pravi je đavo. Jovanin brat Peđa je otišao odavde pre desetak godina i nije se vratio u Ljig, jer su se roditelji smrtno posvađali s njim. Neki porodični problemi. Mija joj se zove otac, njeni su bili ugostitelji. Držali su tu restoran “Dva brata” na Ibarskoj magistrali, ali je on zatvoren pre pet godina, kad su otišli u penziju. Nisu loši ljudi, radni su, malo čudni. Zovu ih “buve” ovde po Ljigu”, otkrila je komšinica.

Pročitajte Ljubav ne bira ni mesto ni vreme, Jovana Jeremić progovorila o trudnoći – Ime sina nosi jaku simboliku

Kako prenose mediji, restoran koji je nekada bio u vlasništvu porodice Jeremić sada je prilično oronuo i zapušten, a njen porodični dom nalazi se iza lokala. Rodna kuća poznate voditeljke se nalazi na samom ulasku u Ljig, tik uz Ibarsku magistralu.

Ata images

Jedan radnik na obližnjem gradilištu otkrio je da svi u kraju vole Jovanu.

“Njoj dete stalno čuva majka. Ona je doveze i ostavi tu po nedelju dana, ode za Beograd. Inače, lujka je Jovana prava, ali je naša, pa je volimo. Mene samo nervira to što je ona vodila “Parove” sa diplomom pravnog fakulteta, meni je to ispod svakog nivoa. Ali to je njen izbor, ona se trudila da dođe u žižu javnosti po svaku cenu, vidimo to sad svakodnevno”, ispričao je mladić.

AUTOR: Svet

IZVOR: Kurir

FOTO: ATA images

Pročitajte i…

Opširnije