Da li džentlmen sme ovo da kaže: Posle Ognjenovih reči Mina likuje, a bivše supruge ćute

od strane | jun 2, 2024 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Ognjen Amidžić i Mina uživaju u ljubavi

Voditelj Ognjen Amidžić i njegova supruga Mina nedavno su se ostvarili u ulozi roditelja. Dobili su sina Peruna koji im je postao centar sveta.

Instagram

Ognjen Amidžić i Mina dokaz su da prava i iskrena ljubav postoji

Ognjenova supruga Mina je aktivna na društvenim mrežama, te neretko sa svojim pratiocima podeli neki trenutak iz svoje svakodnevnice, a sada je to uradio Ognjen koji inače važi za osobu koja ne govori previše o svom privatnom životu.

Ognjen ne krije koliko je zaljubljen u svoju suprugu, a na svom profilu je objavio fotografiju Mine bez trunke šminke uz opis:

“Ovo je najlepša žena koju sam ikada video. I audio. I najbolja”, napisao je u svom stilu voditelj.

Instagram printscreen

Podsetimo, poznati voditelj je četiri godine bio u braku sa voditeljkom Milicom Marković, a nakon kraha braka upoznao je manekenku Danijelu Dimitrovsku sa kojom ima sina, ali ni taj brak nije potrajao. Ubrzo nakon razvoda, Ognjen je uplovio u vezu sa 17 godina mlađom koleginicom Minom Naumović.

Ognjen Amidžić i Mina su često nailazili na kritike, a Minu su mnogi optuživali da je preterala sa estetskim korekcijama.

Pročitajte Tek je napunio mesec dana, a već je očigledno na koga liči Minin i Ognjenov naslednik (foto)

“Verovali ili ne, 100 % prirodna. Ni 1% gmo, fileri i plastika. Pošto čitam koješta, a ne volim nepravdu”, rekao je jednom prilikom Ognjen, a kako su ga neki pitali da li je uvećavala usta, on je odgovorio:

“Rekao sam sve. Samim tim i usta. 100%.”

Instagram

Na pitanje šta ga je najviše privuklo kod Mine, Amidžić je odgovorio da zna da s njom nikad neće biti dosade.

“S njom nikada nije dosadno i to je sve što bi neko kao što sam ja mogao da poželi u jednoj ženi, jer meni bukvalno sve dosadi, ja sam sebi dosadim. Kao i svako muško, prvo sam se  za ambalažu, ali vrlo brzo sam spoznao da je sadržaj još bolji i znao sam da ona više bez mene ne ide nigde “, rekao je voditelj.

AUTOR: Svet

FOTO: ATA images, Instagram

Pročitajte i…

Opširnije