ĆERKA UBIJENOG SAŠE IZ DOBOJA BILA ZALJUBLJENA U MAJČINOG LJUBAVNIKA? Jedan detalj šokirao policajce na saslušanju

od strane | feb 1, 2024 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Maloletna ćerka svirepo ubijenog Saše iz Doboja sprovedena je u pritvorsku jedinicu.

Izvor: Privatna arhiva/ Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske/Printscreen

Telo Saše K. pronađeno je pre dva dana na izletištu Preslica u okolini Doboja, zavezano za drvo i rasporeno nožem ocu četvoro dece, a za njegovu smrt je osumnjičena njegova supruga A. K. (33), za koju se pretpostavlja da je ovaj zločin učinila ruku pod ruku sa D. L. (19) ljubavnikom. Takođe, maloletna ćerka Saše K. koja je osumnjičena za pomaganje u ubistvu oca, rešenjem suda sprovedena je u pritvorsku jedinicu Kazneno-popravnog zavoda Doboj.

Osnovni sud u Doboju njoj je odredio maloletnički pritvor do 30 dana zbog sumnje da je pomagala u zločinu za koji su osumnjičeni njena majka A. K. (32) i njen mladi ljubavnik D. L. (19). „Pritvor može trajati najduže 30 dana, a kontrolu opravdanosti pritvora svakih 10 dana će proveravati nadležno veće Osnovnog suda u Doboju“, navodi izvor ATV-a.

U Okružnom javnom tužilaštvu u Doboju za ATV kažu da im je policija zbog teškog ubistva Saše Kulišića dostavila izveštaj protiv tri osobe i to A.K. (34), D.L. (19) i maloletnice, rođene 2009. godine. Prema nezvaničnim informacijama ćerka je osumnjičena da je, po nagovoru majke, ocu u piće sipala lekove poput bensedina i leksilijuma. Međutim, nepoznato je da li je bila upoznata sa paklenim planom koji je njena majka skovala. Nezvanično se saznaje da je devojčica tokom saslušanja sarađivala sa istražiocima, a navodno je bila veoma hladna.Istražioci su stekli utisak da je i sama bila zaljubljena u D. L.

Podsetimo, Sašina ćerka iz prvog braka rekla je za MONDO da se niko ni u najluđim snovima nije nadao ovakvom zločinu, a ispričala je sve i o privođenju sestre

BONUS VIDEO:


Pogledajte

00:14

Hronika ubistvo Smederevo

Izvor: Kurir/Nenad Kostić

Izvor: Kurir/Nenad Kostić

(MONDO/N.D.)

Opširnije