Ceca van sebe od sreće, Anastasija i Gudelj iznenadili: Beba na putu, sprema se gala svadba

od strane | feb 19, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Trudnoća Anastasije Ražnatović željno se iščekuje

Ljubav Anastasije Ražnatović i Nemanje Gudelja od prvog dana intrigira javnost. S obzirom na to da Cecina ćerka ne voli da detaljiše o emotivnom odnosu, svaki njihov korak kada su u Srbiji sedma sila pomno isprati. Čini se da ništa ne može da im pokvari sreću, pa ni loši odnosi mlade pevačice sa ženskim delom Nemanjine porodice.

Pročitajte: Ceci krenule suze kad je videla ćerku – Anastasija zablistala u venčanici FOTO

Foto: Instagram

Ražnatovićeva se preselila u Sevilju gde uživa sa jačom polovinom a kada ima obaveze vrati se u rodni Beograd i čim pre gleda ponovo da odleti put tople Španije. Ono što svi željno iščekuju jeste trudnoća Anastasije Ražnatović jer se iz aviona vidi da je njena i fudbalerova ljubav od prvog dana jaka i stabilna.

O tome je govorila i Vesna Rivas za novi broj Sveta, otkrivši do sada nepoznate detalje iz života popularne Tase i Gudelja:

– Anastasija i Nemanja su specifični. Oboje vodi energija avanturizma. Ona se jako zaljubila, i ona je njemu draga, ali imaju mnogo neprijatelja kojima oni kao spoj nisu mili. Nemanji se otvara put u inostranstvo. Ovo je težak period za vezivanje. Idu dva koraka napred, a sedam, osam unazad. Ima tu ljubavi, ali i tuge, depresije, česte su promene raspoloženja, protivljenja njegove porodice. On je takav momak da mu znači podrška porodice, biće tu teško usklađivanje – kazala je Vesna i dodala:

Pročitajte: Sad je i zvanično potvrđeno – Nemanja Gudelj je pevačicina prošlost FOTO

Foto: Instagram

– Ne vidim im jačanje odnosa. Pojavljuje mi se čak i beba uskoro, njihov zajednički život, venčanje, ali i tad bi bilo trzavica, promene raspoloženja. Biće tu svačega u ovoj godini. Stoji im potpis, ali on izaziva komplikacije. Nije tačno
da njihovu vezu najviše osporavaju njegova majka i sestra. Anastasija u odnosu sa Nemanjom ima mnogo većeg neprijatelja koji je ili Ovan ili Škorpion,numerološka šestica, ta osoba stalno stoji sa strane,snima, posmatra, pravi blokove, crnu magiju da je razdvoji od njega. Veliki neprijatelj im je blizu.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram

Pročitajte i…

Opširnije