Ceca smuvala najatraktivnijeg sportistu: Ražnatovićku razotkrio bivši porodični prijatelj

od strane | jul 10, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Ljubavne veze Cece Ražnatović oduvek su intrigantne

Nebojša Tubić Žabac, široj javnosti poznat kao bivši partenr Goce Božinovske, inače, kontroverzni biznismen koji je pre nekoliko godina upucan u glavu u jednom novosadskom lokalu, zbog čega i danas trpi velike posledice.

Pročitajte Dečko Goce Božinovske na samrti – Pevačica puši cigaru za cigarom, on otkazao venčanje 

Printscreen Kurir TV

S obzirom na to da se devedesetih godina družio sa brojnim poznatim ličnostima, Žabac je izneo brojne pikanterije iz njihovih privatnih života. U jednoj emisiji dotakao se Elene Karić, ali i Cece Ražnatović.

– Moj moto je da muškarci vladaju svetom, a da žene vladaju muškarcima. Elena je uvek znala da računa, a Andrija Drašković je bio faca, otac mu bio pun para, on je prvi nosio minđušu, znao je da se obuče… koja riba ne bi bila s njim, ja sam rekao da sam žensko prvi bih mu dao.

Pročitajte Božinovska ljuta – Žabac lupa gluposti, verovatno su to posledice njegovog ranjavanja

Bojan Vuković

Žabac je potom nastavio:

I Šijan je bio faca neviđena, sportista, lep ko lutka, on i Kapisoda rukometaš su bili frajeri. Sportista Kapisoda je tad išao sa Nevenom Stamenković, rođenom sestrom od Sindi, a švalerisao se sa Cecom prećutno. Ceca ga je skrivala posle od Arkana, pošto je Arkan bio opasan, da ne sazna za tu vezu, sad to prvi put govorim – rekao je Žabac u emisiji „Bez ustručavanja“.

Pročitajte Da budem srećna u ljubavi, to je žellja – Ceca Ražnatović prvi put progovorila o partneru FOTO 

Ata images

Posle ove njegove priče Goca Božinovska je rekla da je Žabac udaren u glavu, te da je iznosio neistine, zato što ne zna šta priča.

Ljubavne veze Cece Ražnatović uglavnom su bile transparentne, no s vremena na vreme povaljivali su se naslovi koji bi je dovodili u vezu sa poznatim sportistima, tako su se pominjali Peđa Stojaković, Dejan Stanković, Siniša Mihajlović… I svi oni su demantovali da su u ljubavi sa folk divom. Svi osim rukometaša Vlade Mandića, koji je nedavno objasnio zašto je ćutao o tome.

Pročitajte Ceca Ražnatović u ljubavi sa fudbalerom – Evo kako su reagovali Tasa i Veljko kada su čuli FOTO 

Ata images

– Dosta sam demantovao. Tada sam shvatio da demanti uopšte nisu korisni. Da sam prestao ne bi se pisalo toliko, ovako demantuješ, još više se piše. Kada ćutiš to prođe. Ja sam doduše davao povoda, naravno da jesam, ali bilo je dosta izmišljenih priča. Javnost je više zanimalo sve nego moji sportski uspesi. Kad sam u jednom trenutku shvatio da me ljudi prepoznaju zbog tog epiteta i žute štampe, a ne po tome gde igram, bilo mi je krivo. Bilo mi je zanimljivo da izađem u žutoj štampi, ali me prošla želja, izašao sam iz toga – rekao je Mandić.

Pročitajte Petar Kapisoda – Najviše sam voleo one devojke koje su umele da me nasmeju do suza

Facebook Petar Kapisoda

Petar Kapisoda jedne vreme važio je za najatraktivnijeg sportistu, a njegovo ime vezivalo se za brojne poznate dame  među kojima su Dejana Rosuljaš, Marija Karan…

Najnovije na portalu Marie Claire

IZVOR: MONDO

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ, ATA IMAGES

Pročitajte i…

Opširnije