Cakanino crkveno venčanje sprečila velika porodična tragedija: Preminule dve najdraže osobe

od strane | jan 31, 2024 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Cakanino crkveno venčanje još uvek na čekanju

Dragicu Radosavljević Cakanu sprečile su porodične tragedije da se uda crkveno za Nešu sa kojim je preko 20 godina. Cakanino crkveno venčanje dogodiće se i pevačica gubi nadu, pa tako kaže da će se uprkos svemu posle toliko godina Neši Njegiću uskoro zavetovati na večnu ljubav i pred Bogom…

Foto: Antonio Ahel/ATAImages.

Cakanino crkveno venčanje još se nije dogodilo

Iako su se još na početku venčali u opštini, planirali su, a do njega još uvek nije došlo zbog nepredviđenih životnih okolnosti.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages.

Cakanino crkveno venčanje – Tragedija sprečila sve

– Ja sam se venčala pre dvadeset godina, ali nisam crkveno i to je tako. Ta priča se vuče još od 2010. godine i izvlači se iz konteksta.

Pročitajte U želji da zadrži muža pored sebe, preterala sa estetskim korekcijama – Cakana neprepoznatljiva FOTO

– Trebalo je da bude venčanje, ali tada se u mojoj porodici dogodilo par nekih tragedija, preminula mi je bratanica, posle toga brat, desile su se vrlo ružne stvari i mi smo to otkazali naravno – rekla je ona u emisiji i dodala:

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Cakana još uvek ne gubi nadu, pa tako kaže da će se uprkos svemu posle toliko godina Neši uskoro zavetovati na večnu ljubav i pred Bogom.

Pročitajte Ljubav na usta ulazi – Cakana ovom čorbom mužu Nebojši greje dušu i leči prehladu

– Nisam želela i tome ni da razmišljam, to je trebalo da bude ipak porodično, da se venčamo u Gračanici, lepa priča. Nešto se strašno dešavalo u tom periodu, odlazili su moji najdraži. Moja kuma je poželela da mi to uradimo prošle godine i ja sam želela da to završim, međutim, opet se desilo nešto nepredviđeno, ne tako tragično. I tada smo odložili, ali sigurno će se to desiti uskoro – zaključila je Cakana u emisiji “Grand Magazin”.

AUTOR: SVET

IZVOR: Granda Online

FOTO: ATA images

Pročitajte i…

Opširnije