Buduća svekrva Tanju Savić stavila na test: Reči da voli Mukija nisu dovoljne

od strane | dec 31, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Tanja Savić i njen dečko uživaju u ljubavi

Nakon turbulentnog razvoda i borbe za starateljstvo nad sinovima, Tanja Savić se ostvarila i na ljubavnom planu. Iako je neko vreme krila da je uplovila u romansu sa znatno mlađim pilotom Muhamedom Bešićem, Tanja Savić i njen dečko su ipak odlučili da i sa javnošću podele svoju sreću. Pevačica je tada na svom profilu objavila fotografiju sa svojim izabranikom i tako otkrila da je ponovo zaljubljena.

Instagram

Tanja Savić i njen dečko srodne su duše

Iza sebe kaže da ostavlja savršenu godinu koju će pamtiti po lepim stvarima kojih je bilo mnogo, a jedna od njih je i ljubav koja se desila sa Muhamedom. Za njega je izjavila da joj je srodna duša, ali da o venčanju još uvek ne razmišljaju.

“Za mene je ovo bila savršena godina i pamtiću je samo po lepim stvarima, a bilo ih je dosta! Možda sam se malo ugojila pred kraj godine, ali nema veze, sredićemo to!”

“Prebrzo mi je prošla i proletela. Kao da sam juče snimala novogodišnje emisije, kad ono, evo ih opet! Ali dobro, sve što je lepo kratko traje, zar ne? Što se ljubavi tiče, da, desila se! Smatram da je Muhamed moja srodna duša, ali još uvek ne razmišljam o venčanju,” rekla je pevačica.

Rajko Ristić

Tanja Savić i njen dečko zajedno ostvariće sve želje

Tanja je otkrila i koja joj je do sada još uvek neostvarena želja, a nada se da će joj se u sledećoj godini i ona ostvariti. Naime, njena velika želja je da stan zameni za kuću sa dvorištem jer deca rastu i treba im više prostora, a kada su profesionalni planovi u pitanju pripreme za koncert u Areni su u toku, a uporedo sa time priprema i novi album.

Pročitajte Tanja Savić pokazala kako stoje stvari sa dečkom pilotom – Slika otkriva da li se odnos s Dušanom ponavlja (foto)

Tokom svoje turneje po Americi, Tanja je imala priliku i da upozna Mukijevu majku. S obzirom da se Tanja Savić i njen dečko ne odvajaju jedno od drugog i da je veza postala veoma ozbiljna, on je odveo kod svoje majke na upoznavanje da bi se uverila u Tanjinu dobrotu i iskrenost.

Dugo su sedeli i pričali o mnogim životnim temama, deci i porodici i Muhamedova majka se uverila tada da je Tanja skromna osoba kojoj je porodica na prvom mestu. Tanja je pozvala da dođe u Srbiju i da bude njen gost, kako bi se još bolje upoznale i provele neko duže vreme zajedno.

foto Rajko Ristić

AUTOR: SVET

FOTO: Rajko Ristić, Instagram, Photo: M.M./ATAImages

Pročitajte i…

Opširnije