Brutalno i bez dlake na jeziku, Nataša Bekvalac: O očevima mojih ćerki ništa lepo nemam da kažem

od strane | mar 13, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Ispovest Nataše Bekvalac o ćerkama i porodici

Iako se na njen račun neretko zbijaju šale na temu ljubavnog života, Nataša Bekvalac nikad duže nije bila singl. Mada se čini da joj sloboda baš prija.

Pročitajte: Na šta to ličiš – Nataša Bekvalac proslavila ćerkin rođendan, a stajlingom je šokirala sve prisutne FOTO

Foto: Instagram

Nedavno je proslavila peti rođendan mlađe ćerke Katje da bi nedugo nakon žurke stariju Hanu odvela na rođendansko putovanje u grad ljubavi. Natina starija ćerka sada je već prelepa tinejdžerka koja za pet dana proslavlja 16. rođendan, a mama ju je poklonom iznenadila nešto ranije.

Pročitajte: Tajna veza Bekvalčeve za koju niko nije znao – Nataša će roditi treće dete

FOTO: ATA images

Sinoć je nastupala u Trebinju i tim povodom susrela se sa sedmom silom. Bekvalčeva je poznata kao neko ko je vrlo transparentan sa medijima pa tako za nje nema tabu teme. Ovog puta govorila je o odnosu sa naslednicama, ali i o njihovim očevima. Kako kaže, njen najteži zadatak je da izvede Hanu i Katju na pravi put s obzirom na to da je samohrani roditelj.

– Ja sam u roditeljstvu sama. Ta uloga mi je najvažnija kao i svakoj normalnoj ženi. To je energija koja te poprilično obuzima. Maksimalno sam posvećena i poslu koji radim već 20 godina na vrhunskom nivou. To su dve stvari koje me ispunjavaju i obuzimaju. Muskarac mora biti magičan da bih mogla da ga uglavim u svoj raspored.

Pročitajte: Raj na zemlji na svega sat vremena od Beograda – Ovo je salaš Nataše Bekvalac koji pevačica izdaje FOTO

Foto: Instagram/ printscreen

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

IZVOR: Blic

FOTO: Ata images

Opširnije