Breni je dosta lažne ljubavi: Evo zbog čega je Aleksandra izbačena iz njhovog doma

od strane | apr 19, 2024 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Odnos Prije i Brene je skladan, ranije se pisalo o njihovom navodnom neslaganju

Pravi skandal nastao je u domu Živojinovića i to pre više od pet godina kada je Lepa Brena navodno isterala iz kuće devojku svog pastorka, Aleksandru Prijović. Problem je navodno nastao zbog toga što je Filip zapostavio svoju karijeru fudbalskog menadžera u Americi i odlučio da bude menadžer svoje devojke, sa kojom je i otvorio restoran u Beogradu. Odnos Prije i Brene nikad u potpunosti nije objašnjen…

Foto: ATA images

Odnos Prije i Brene – Kako je počelo? 

– Filip živi malo kod Aleksandre, malo kod Bobe i Brene. Ima 32 godine i konačno bi trebalo da se odluči da li će da se ženi i posveti porodici ili će da nađe neki ozbiljan posao i počne da radi. Kod Živojinovića važi pravilo da svako mora da doprinosi kućnom budžetu. Filip je zbog Aleksandre zapostavio svoju karijeru.

Pročitajte Neda Ukraden o ljubavi s Tonijem Bijelićem, iako je mlađi – Našao mi se pri ruci

– Nije produžio licencu za fudbalskog menadžera, što je trebalo da učini krajem avgusta, a to je razbesnelo Bobu i Brenu koji su sve uložili u njegovo školovanje i život u Kaliforniji. Ova priča se potegla pre neko veče za večerom, kada su kritike pljuštale sa svih strana na Filipov račun. Brena i Boba su mu rekli da je neodgovoran i da ne može da se drži za ženinu suknju ako misli da nešto uradi, zamerili su i Aleksandri što nije uticala na njega i tenzija je samo rasla – kaže izvor koji je upućen u odnos Prije i Brene je skladančitavu situaciju, i dodaje:

Foto: Rajko Ristić

– Sve bi se još i stišalo da se Prijovićeva nije brecnula na Brenu i rekla da ona nema ništa sa tim, da Filip može da odluči svojom glavom i da nju ostave na miru. Bila je prilično ljuta što je optužuju za Filipov fijasko i za to da ga ona odvlači od karijere. To je još više iziritiralo Brenu, koja im je pomogla čak i sa otvaranjem restorana. Niko nije očekivao da će tako reagovati. Ustala je i uhvatila Aleksandru za ruku i pokazala joj gde je izlaz. Svi su bili u šoku. Znaju da je Brena temperamentna, ali to niko nije očekivao.

Pročitajte Nakon hapšenja misice, usledio novi šok – Brena i Boba se prave da ne poznaju Dajanu

Filip je istrčao za devojkom dok je Boba podržao Brenin postupak, a tu su bili i Stefan i Viktor. Filip je zbog Aleksandre odbio nekoliko dobrih stranih klubova, što je navodno sahranilo njegovu karijeru.

Rajko Ristić

– Neki klubovi iz inostranstva nudili su mu da se preseli u Ameriku i radi za njih, ali je Aleksandru to dovelo do ludila. On je trebalo licencu fudbalskog menadžera da produži u avgustu, ali zbog letovanja sa pevačicom nije otišao i sad više ne može da se bavi tim poslom dok ponovo ne položi neke ispite. Kada su to saznali, Brena i Boba su poludeli, kao i njegova majka Zorica, ali su čekali pogodan trenutak da razgovaraju sa njim. Kako se on ne odvaja od Aleksandre, neizbežno je bilo da ona prisustvuje tome i osetila se kao glavni krivac, što realno i jeste. Sada odbija da ide u kuću Živojinovića, gde nije ni dobrodošla, ali i Filip sve ređe posećuje oca i maćehu. Sa druge strane Brena i Boba su ljuti zbog Aleksandrine drskosti pa su svi na ratnoj nozi – kaže izvor kojem se Filip poverio.

Foto: Ata Images

Odnos Prije i Brene je skladan -Folk zvezda podržavala vez s Mandžikom?

– On je trenutno između dve vatre i ne zna šta će da radi. Brenu ceni kao majku i kao nekoga ko je uvek bio tu za njega. Sa druge strane sve više mu se čini kako njegova Aleksandra nije dobrodošla u porodicu, i to ga ljuti. Aleksandra mu je usadila u glavu da im je neko bacio crnu magiju i da im zbog toga u poslednje vreme ne ide. Stalno zove roditelje i njima priča isto i plače. Ne zna ni kako će se pojaviti u „Grandu” kada ne priča sa Brenom, a ovih dana bi trebalo da gostuje u jednoj od emisija. Filip je pokušao da razgovara sa Bobom mobilnim telefonom, ali je ubrzo shvatio da se on nije odljutio – objašnjava izvor, koji ističe da je i sam u nekoliko navrata pokušao da razgovara sa Filipom i ubedi ga da treba da se vrati u Ameriku i nastavi karijeru:

Pročitajte Filip Živojinović zamenio Priju atraktivnom plavušom – Isplivale fotografije sa putovanja dok je grli FOTO

– On je bio jako dobar u tom poslu i šteta je što se ulenjio. Zarađivao je dobro i nije morao da brine za budućnost, ovako Aleksandra je ta koja većinu stvari finansira. To je jedan od razloga zbog čega je Brena mnogo više podržavala njegovu vezu sa Majom Mandžukom nego sa Prijovićevom.

AUTOR: SVET

IZVOR: Puls Online / Blic

FOTO: ATA images

Pročitajte i…

Opširnije