Brena je za Prijinog sina rođena baka: Evo kako joj je iskazao ljubav, šta će reći Borka i Zorica Nakić (foto)

od strane | dec 4, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Sin Prije i Filipa Brenu gleda kao rođenu baku

Sin Prije i Filipa po ko zna koji put pokazao je da je Lepa Brena za njega isto baka jednako kao i Zorica Nakić i Borka Mihajlović.

Ata images

Sin Prije i Filipa obožava Brenu evo kako je to dokazao

Inače, Brena je doputovala u Zagreb kako bi promovisala njene Lady B čarape koje se prodaju i na ovom tržištu a društvo su joj pravili suprug Boba i sin Viktor.

Pročitajte Lepa Brena ima sve u životu, ali jedna želja će joj zauvek ostati neostvarena, a evo i koja

Lepa Brena je bila obučena u roze odelo sa cirkonima, a u trenutku kada je dolazila prema njoj se zatrčao mali Aleksandar Živojinović, koji ju je grli i ljubio. Dok su pozirali, deda Boba je držao malog Aleksandra, a tokom fotografisanja sve vreme ga je sin Prije i Filip grlio.

Ata images

Sin Prije i Filipa odrasta uz sve članove familije, Lepa Brena ga i pored obaveza ne zaboravlja

Inače, pevačicu Lepu Brenu uhvatili smo nedavno na aerodromu Nikola Tesla kada se vraćala sa spektakularnog koncerta u Bugarskoj. Svoje prve utiske je tada podelila sa sa ekipom Blica, a onda se prisetila i velikih događaja u svojoj bogatoj karijeri.

Pročitajte Od cveća do poklona vrednih hiljade evra – Otkrivamo kakve poklone je za slavu dobila Lepa Brena (foto)

– Setim se tog momenta kada sam helikopterom sletela na koncert u Bugarskoj i nekako čovek što je više stariji sve je više svesniji tih posebnih i veoma bitnih trenutaka u karijeri. Tada sam prvi put pevala na stadionu pred 120 000 ljudi u jednoj stranoj zemlji nisam mislila da ću imati toliko publike. Onda sam pevala u Rumuniji pred 60.000 ljudi, postoji puno važnih momenata u mojoj karijeri. Kako imam više vremena, rasterećena sam i posvećena samo koncertima i Lady B promociji, čovek se seti svega toga – rekla je pevačica koja i pored svih poslovnih angažmana najviše voli da provpdi vreme sa porodicom. Sin Prije i Filipa, mali Aleksandar na toj listi je broj jedan.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images

Opširnije