Brak nije zatvor, shvatila je to na kraju: Lepa Brena nikad iskrenije o svom najvećem promašaju

od strane | jun 8, 2024 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Ispovest Lepe Brene o ljubavi i Bobi emotivna je

Gostujuću u emisiji “Balkanskom ulicom”, po ko zna koji put, Lepa Brena otkrila je svoje najdublje tajne o braku sa Bobom ali i kako je svih ovih godina uspela da održi sklad u porodici. Ispovest Lepe Brene otkriva da li postoje propisana pravila i šta je najvažnije da bi ljubav opstala, otkrila je najveća pevačka legenda pre nekog vremena u emisiji kod Vesne Dedić.

Ispovest Lepe Brene govori o velikom iskustvu

Ispovest Lepe Brene iskrena je a govori o velikom iskustvu i želji da čak i potencijalne probleme reši bez velike svađe i drame a upravo je to jedan od bitnijih faktora koji njen brak održava na “tihoj vatrici.”

Foto: ATA images

– Ne postoji nikakvo pravilo što se tiče veza. Ja verujem u ljubav i verujem u feromone, verujem u energiju privlačnosti – počela je Brena a potom istakla da je brak kao i prijateljstvo zajednica u kojoj moramo nalaziti kompromise…

Pročitajte Na estradi bankrot – Brena i Boba pokušavaju na sve načine da dođu do prihoda, evo šta sve moraju zbog toga da rade

– Ono u šta stvarno verujem su kompromisi ali mislim da pravilo ne postoji jer bi ga do sad, bar onaj ko je u dugom braku, napisao. 

Foto: Rajko Ristić

– Brak nije zatvor, to je jedna zajednica u kojoj treba da pomognemo jedni drugima da izrazimo sebe. Čak i to što nam se možda ne sviđa trebalo bi da kažemo kako bi se u cilju opstanka braka rešile nedoumice. Ja pripadam poslednjoj mamutskoj generaciji koja je učena da se bori za brak i porodicu ali ukoliko u tom braku ne gubite sopstvenu ličnost i identitet. Jako je važno da u tom braku ne gubite svoju slobodu i da vam je partner ne uskraćuje – istakla je Brena koja je na pitanje Vesne Dedić da li joj je Boba nekad nešto uskraćivao odgovorila kratko i jasno sa “ne” istakavši i da se problemi u braku, kod pametnih žena, ne rešavaju u krevetu već razgovorom i pričom, mimo spavaće sobe.

Ispovest Lepe Brene – Konkurencija je nije zanimala njoj je bilo važno samo jedno…

Budući da je oduvek plenila lepotom, šarmom i inteligencijom, na pitanje da li je ikada imala konkurenciju Brena je istakla da se tim stvarima nije zamarala. Njen glavni cilj u životu bio je da postane istorijska ličnost i pevačka legenda.

Foto: Rajko Ristić

– Rano sam počela da pevam, pa nisam imala vremena da se zabavljam, to je jedan od mojih najvećih hendikepa. Shvatala sam da treba da postanem istorijska ličnost i koji muškarac više ili manje znala sam da me neće učini važnom. To su za mene bile prolazne stvari, dok ne dođe onaj pravi. 

Pročitajte Brena i Boba se godinama bore da saučuvaju brak, ali ova drama je teško uzdrmala celu porodicu

Lepa Brena je istakla da zbog apsolutne posvećenosti karijeri i manjka slobodnog vremena nije ni razmišljala o ljubavi niti je smatrala da će joj se nešto tako dogoditi dok nije srela Bobu. Ipak, svetski uspeh koji je postigao na teniskim turnirima i atraktivan fizički izgled učinili su ga poželjnim ne samo među pripadnicama nežnijeg pola u odnašnjoj Jugoslaviji nego u celom svetu.

Rajko Ristić

– Svi su mi na neki način govorili da bi trebalo malo da ga se plašim. Ja bih ih uvek pitala u kom smislu bi trebalo da ga se bojim. Onda bi mi oni govorili kako je on ipak poznat na svetskom nivou, da će me ostaviti i da će pasti na čari neke svetske lepotice jer su one “hvatačice” – ispričala je pevačica, na šta se nadovezala i sama voditeljka spominjući Dajanu, princezu od Velsa.

– Njemu se čak i Lejdi Di nabacivala – istakla je uz osmeh Vesna, ali Brena nije želela da produbljuje ovu temu u iskrenom intervjuu u emisiji “Balkanskom ulicom!”

AUTOR: SVET

FOTO: Rajko Ristić

Pročitajte i…

Opširnije