Bračnu sreću pronašli su iz drugog puta: Supruga Borisa Isakovića takođe je glumica, ljubav neguju daleko od kamera

od strane | dec 5, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Supruga Borisa Isakovića takođe je ugledna glumica

Boris Isaković, ugledni srpski glumac i profesor, ovogodišnji je dobitnik „Dobričinog prstena“, koji Udruženje dramskih umetnika dodeljuje za životno delo. Svečanosti u Jugoslovenskom dramskom pozorištu prisustvovao je veliki broj njegovih kolega i studenata, naravno i supruga.

Ata Images

 

Boris Isaković i Jasna Đuričić jedinstven su umetnički par. Iako možda nikada nisu bili u vrhu liste najpopularnijih glumaca na ovim prostorima, svakako su među najboljima i najcenjenijima. I Jasna je za svoj rad dobila mnoštvo priznanja, među kojima se posebno izdvajaju ona međunarodna.

Pročitajte: Ljubav iz mladalačkih dana krunisana posebnom medaljom – Ovo je Maja, supruga Emira Kusturice (foto)

Isaković je strasno poljubio suprugu posle dodele nagrade, što su zabeležili i fotografi. Njoj je prvoj i zahvalio. Iako su u braku više od četvrt veka, njih dvoje nemaju zajedničku decu, ali imaju po jedno iz prethodnih veza.

Ernesto S. Ruscio/Getty Images

 

Una i Stefan nisu glumci, ali jesu umetničke duše, što je crta koju su nasledili od roditelja. Stefan je završio dramaturgiju u Novom Sadu, a sada živi u Beogradu. Piše scenarija i radi na mnogim projektima. Una, koja ima 27 godina, diplomirala je scenski dizajn. Angažovana je u teatru „Maksim Gorki” u Berlinu, gde i živi.

– Veliki su, pa možda zato Boris i ja više ne pričamo toliko o njima, ali mogu vam reći da su oni naša najveća sreća. Sve što smo postigli u karijeri ne bi nam bilo važno da oni nisu postali dobri ljudi. Ako njima nešto ne štima, ni meni ne štima. Ako su oni okej, onda i ja letim – rekla je Jasna jednom prilikom.

Ata Images

 

Popularni glumci uživaju u jednom od najskladnijih i najdužih brakova u svetu poznatih. No, ne eksponiraju se previše iako su oboje ostvarili zavidnu internacionalnu karijeru.

Pročitajte: Vlasnica evropskog „Oskara“ Jasna Đuričić za HELLO! – Briga i strah zbog ćerke vratili su me snimanjima

– Smatramo da je normalno da se ogledamo jedno u drugom, ja u Borisu, on u meni. Čuli smo sve te floskule da „ljubav mora da se zaliva“, „na ljubavi mora da se radi“… Tačno je i to, ali uspeva samo ako svako, pre svega, radi na sebi – otkrila je glumica tajnu njihovog uspešnog braka.

Jakov Simović/Gloria

 hellomagazin.rsAta Images

Slične Vesti

Pročitajte još

Opširnije