Borila se za ljubav i njega, ali je ostala sama: Sanja Marinković dotučena FOTO

od strane | jan 19, 2024 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Bivši muž Sanje Marinković neprepoznatljiv

Bivši muž Sanje Marinković njena desetogodišnja ljubav, montažer i producent važi za ličnost koja čuva svoj privatni život od očiju javnosti. Međutim, njegova već sada bivša supruge, prelepe voditeljke Sanje Marinković sa kojom je dobio sina Strahinju je sasvim druga priča.

Foto: Youtube printscreen

Borili smo se da brak uspe, ali jednostavno nije moglo više. Emotivno smo se rastali pre par godina, ali nismo želeli da se razvedemo dok sve ne posložimo da Strahinja bude srećan. Nije bilo bezbolno, ali dete nije ništa primećivalo, jer smo mi vreme provodili zajedno. Trudili smo se maksimalno da to funkcioniše kako treba. Imam tu privilegiju da je Aleksandar zaista dobar otac i odlično se slažemo i o svemu se dogovaramo. Zajedničko nam je starateljstvo, pa je dete podjednako i sa mamom i sa tatom. Svakoga dana komuniciramo jednako, kao kada smo bili u braku – ispričala je jednom prilikom voditeljka u emisiji “Preživeli”.

Ata images

Bivši muž Sanje Marinković – Sve je kao što je nekad bilo otkrila je voditeljka 

Kada su bili u braku, bivši muž Sanje Marinković trudio se da izbegava skandale i da se ne eksponira u časopisima, pa ni onda kada je poneo titulu Sanjinog “bivšeg muža”

Pročitajte Sanja Marinković optužena da navodi žene na greh – Salva kritika i osuda obrušila se na glavu poznate voditeljke

– I pored toga što smo se razveli, Aleksandar i ja smo najbolji prijatelji i roditelji svog deteta. Komuniciramo i viđamo se na dnevnom nivou i kada je reč o našem sinu Strahinji, sve je kako što je nekada bilo – otkrila je jednom prilikom Sanja.

Foto: Instagram

Evo kako sada izgleda bivši muž Sanje Marinković

Sanja Marinković i producent Aleksandar Uhrin proveli su deset godina u bračnoj idili ali je nažalost ljubav u nekom momentu nestala.

Pročitajte Dobro protrljajte oči – Sanja Marinković bez brusa vodila emisiju, grudi na izvolite FOTO

O razlozima prekida braka sa Uhrinom Sanja nije želela da priča mnogo u medijima napominjući da odluku nije donela preko noći. Njih dvoje su dugo posećivali terapeuta pokušavajući da spasu bračnu zajednicu, ali kada su uvideli da to nije moguće, usledio je razvod.

– Meni je najvažnije da gospodin nema kompleks nadmenosti, neuspeha, nemanja i onda je sve lako. Ponekad je poželjnije da bude potpuno smešan, nego potpuno dosadan. Mada, možda je i najbitnije da je hrabar, jer je to znak da ga krasi samopouzdanje. Jednostavno, ne pristajem na život udvoje po svaku cenu, bez ljubavi, strasti i nežnosti ne može.

Pročitajte Ljubav je jača od svih problema – Sanja Marinković ponovo sa bivšim suprugom, sin ih je pomirio FOTO

– Upravo zbog nedostatka topline sam se i rastala od bivšeg muža. Možda sam emotivno nezrela, ali znam da ne želim da mi razum ućutka srce onom čuvenom rečenicom “Nije pametno” – priznala je razlog razvoda Sanja Marinković svojevremeno za Story.

AUTOR: SVET

IZVOR: N portal

FOTO: Rajko Ristić

Pročitajte i…

Opširnije