Bolesna sam, na ivici smrti a on me vara: Snežani Dakić partner uništio život kada joj je najteže

od strane | mar 7, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Razvod Snežane Dakić bio je stresan i veoma bolan

Voditeljka Snežana Dakić iz braka sa Vladimirom Mikićem ima ćerku Lauru, a krah njihove ljubavi dogodio se pre devet godina.

Pročitajte: Snežana Dakić pomerila granice pristojnosti – Zar ovako u javnost (foto)

Instagram printscreen

Iako je delovalo kao da je u njihovom odnosu sve u redu, te je i sama Snežana stekla takav utisak, istina je bila potpuno drugačija. Naime, voditeljka je saznala putem medija da joj je suprug neveran, a šest meseci nakon toga usledio je i konačni razlaz od Vladimira. U tom trenutku ona je bila lošeg zdravstvenog stanja.

Pročitajte: Dama se ne postaje, dama se rađa, njih dve su dokaz – Ovo je majka Snežane Dakić (foto)

Foto: Ata images

– Da budem iskrena ja u braku nisam imala osećaj da sam prevarena. Tada sam imala iskustvo blisko smrti, imala sam operaciju gde mi je ugrađen stent ka mozgu i to je bio treutak kada sam bila najslabija u životu i jako sam teško prošla kroz to – bila je iskrena Dakićeva.

Pročitajte: Razvod je kao mala SMRT – Snežana Dakić iskreno o odnosu sa bivšim MUŽEM, koji je zavoleo 20 godina mlađu

Razvod Snežane Dakić za voditeljku je možda i najbolnije životno iskustvo a ono što joj je tih dana dodatno stvaralo stres jeste činjenica da su mediji pomno pratili šta se dešava u njihovom domu.

Razvod Snežane Dakić najteže je podnela ćerka Laura

Foto: Instagram

– Taj manjak podrške, emocionalne i psihološke, pri tom to je i medijski bilo toliko ispraćeno da je to bila tortura. U momentima kada ti to više nije ni važno ti vodiš krizni PR. To je bilo jako loše iskustvo za mene i to je bila jedna medijska tortura. Danas je to normalno, to je danas svakodnevna tema. Mene je bilo sramota da se o tome piše – kaže Snežana Dakić u emsiji „Ordinacija“ na RTS-u.

Danas je ona zdrava i srećna žena koja je sve loše trenutke ostavila iza sebe, a najveća radost joj je Laura koja izrasta u ozbiljnu i empatičnu devojku što je Snežani posebno važno.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram

Pročitajte i…

Opširnije