Boju kose je promenila, ali ne i njega: Sa ovim moćnim muškarcem Ljubinka Klarić uživa u ljubavi daleko od Srbije FOTO

od strane | apr 25, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Partner Ljubinke Klarić je moćan i uticajan

Ljubinka Klarić je 23. aprila proslavila 45. rođendan, a taj događaj obeležila je velikom promenom u svom životu. Naime, glumica koja je godinama negovala imidž nežne plavuše odlučila je da postane riđokosa.

Pročitajte: Ljubinka Klarić otvorila dušu – Ne želim da imam više dece, sin mi je na odvikavanju

Instagram

 

Kažu da žene menjaju boju kose kada su nezadovoljne, ali Ljubinka Klarić nema razloga da se žali. Karijera joj je stabilna, sin Kosta raste i vredno uči, a na emotivnom planu cvetaju joj ruže.

Kao što je poznato, lepa glumica je već neko vreme u vezi sa ambasadorom Srbije u Iraku Urošem Balovim i, mada žive na dva kontinenta, to im ne predstavlja prepreku da se redovno viđaju i uživaju u ljubavi.

Pročitajte: Hidžab na glavi, osmeh na licu – Prva fotografija Ljubinke Klarić i ambasadora Balova (foto)

Instagram

 

Ljubinka, inače, ne pridaje mnogo značaja protoku godina i, kako je jednom prilikom rekla za HELLO!, duboko veruje da se starost prvo očitava u pogledu:

− Kad sretnete stariju osobu koja poseduje vitalnost i životnu iskru, najmanje obratite pažnju na bore. Sve se vidi u očima, pa i kad se neko gasi, ne samo zbog godina, već zato što pati ili je nezadovoljan. Onda se to reflektuje i na lice, i na telo.

Instagram

 hellomagazin.rsLuka Šarac

Slične Vesti

Pročitajte još

Opširnije