Bivši sportista progovorio o ljubavi s Cecom: Jurile su ga sve poznate dame, a onda je doneo neočekivanu odluku

od strane | mar 26, 2024 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Ceca Ražnatović i Vlada Mandić doveođeni su u vezu

Bivši rukometaš Vlada Mandić poslednjih godina živi mirnim i povučenim porodičnim životom, međutim, nekada je važio za velikog zavodnika. Njega su dovodili u vezu sa brojnim poznatim damama, među kojima je i najveća folk diva.

Ceca Ražnatović i Vlada Mandić navodno su pre 18 godina bili zajedno, o čemu je bivši rukometaš tek nedavno progovorio.

Ata images

– Sportisti neće da priznaju, ali vole malo i žutu štampu – da se piše koja kola vozim, da li sam bio s nekom ili nisam… to mi je bilo zanimljivo do 27. godine, kada sam dobio ćerku Sašu, a tada su se stvari promenile – rekao je Mandić.

Ceca Ražnatović i Vlada Mandić navodno su bili u ljubavi

– To je lep period moje mladosti. Nisam ja radio ništa što ne rade i drugi muškarci, normalno je da imaš jednu, dve, tri devojke… Ne u isto vreme! I u nekom trenutku mi je to pisanje postalo iritantno jer nisam želeo da me poznaju kao plejboja. Pišu, ali ne znaju koliko sam golova dao, samo su znali da sam rukometaš, ne koliko sam radio i koliko sam dao. Nisam želeo da gluposti zatamne uspeh – rekao je on.

Ata images

Voditeljka je upitala Mandića i da li je ta “titula” olakšala pristup devojkama.

– Naravno, ja sam iskren. Sportisti su uvek atraktivni, i kod nas i svugde u svetu. I nama je uvek sve olakšano, pa i prolaz kod devojaka, da se ne lažemo.

Pročitajte Jovana Joksimović trudna – Blagoslov nakon odluke da neće imati više dece, ali postoji faktor rizika

– Sportisti su uvek u dobroj liniji, zgodni, žive iznad proseka, voze dobra kola, to su olakšavajuće okolnosti – rekao je Mandić, a onda otkrio da je nekoliko puta morao da demantuje pisanja štampe, poput toga da je bio u vezi sa Svetlanom Cecom Ražnatović.

Ata images

– Da, dosta sam demantovao. Tada sam shvatio da demanti uopšte nisu korisni. Da sam prestao ne bi se pisalo toliko, ovako demantuješ, još više se piše. Kada ćutiš to prođe. Ja sam doduše davao povoda, naravno da jesam, ali bilo je dosta izmišljenih priča kao ta sa Cecom. Javnost je više zanimalo sve nego moji sportski uspesi. Kad sam u jednom trenutku shvatio da me ljudi prepoznaju zbog tog epiteta i žute štampe, a ne po tome gde igram, bilo mi je krivo. Bilo mi je zanimljivo da izađem u žutoj štampi, ali me prošla želja, izašao sam iz toga – zaključio je rukometaš.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES

Pročitajte i…

Opširnije