Bivša ljubavnica Miroslava Ilića bila sa još jednim pevačem: Njegovo ime jednom izgovoreno

od strane | jan 18, 2024 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Mirjana Antonović nije bila samo sa Miroslavom već i sa njim

Gitarista Zoran Pavlović, nekadašnji dečko Mirjane Antonović, jednom prilikom je govorio o bivšoj, a prema njegovim rečima, ona je vrlo proračunata. Njihova ljubav je kratko trajala, a danas nemaju kontakt.  

Mirjanu godinama nije video, ali, kako kaže, bili su u kontaktu kada je ona bila u ljubavi sa Miroslavom Ilićem. Antonovićeva je, kaže, bila fatalna za sve muškarce.

– Mirjana je bila muzička devojka. Nije ona baš tako nevina kako se predstavlja. Bila je i s Tomom Zdravkovićem.

– Svaki muškarac koji je bio s njom je poludeo za njom. I u krevetu i ovako. Što se lepote tiče, zaista je bila fatalna. Nas dvoje smo se zabavljali 1976. godine, a poslednji put smo se videli 1986.

Ata Images

 

– Od tada do danas nemamo kontakt. O njoj znam samo ono što pročitam u medijima – kaže on.

Zoran kaže da pouzdano zna zbog čega je Ilić ostavio Mirjanu.

– Da je bilo emocija, bilo je. Evo čega se ja sećam. Brena je u to vreme imala koncert u San Dijegu. Da ne preterujem, bilo je dvadeset ljudi na koncertu.

Nigde nikoga nije bilo, jednostavno prazna sala. Naravno, i ja sam bio tu, a kad me je Mira ugledala, rekla mi je da joj ne prilazim jer je zaljubljena u Miroslava i ne želi da on posumnja da je nešto bilo između nas. Tada kad smo se nas dvoje zabavljali, ja sam imao 31, a ona 41 godinu.

Pročitajte: Fotografija koja kida dušu – Prvi susret Miroslava Ilića sa sinom Devinom rasplakaće i najtvrđa srca

– Video sam da su bili u velikoj ljubavi. To se osećalo u vazduhu – priča on. – Posle toga su Brena i Miroslav imali zajednički nastup u Los Anđelesu. Ona je sve vreme bila uz njega. Međutim, razlog zašto je Miroslav otkačio Miru je  što ga je bilo sramota da u Srbiju dovede vremešnu ženu, koja već ima punoletno dete.

Kad je shvatio šta mu se desilo i da će ona da mu rodi dete, pobegao je čovek, a ona ga je jurila preko Brene – kaže Zoran.

Ata Images

 

Danas, posle svega što su prošli, gitarista nema lepe reči za Antonovićevu.

– Kako da imam kad je abnormalno manipulativna žena. Ona je jedan babac koji ume da se drži. Ali kad sam je video poslednji put, nije više bila ona Mirka koja je imala sve.

Slušao sam kako ona kaže da je slučajno upoznala Miroslava, ali to nije tačno. Ona ga je jurila. Bio je popularan i jedini sa estrade koji je dolazio ovamo sa kim nisam svirao – kaže i dodaje da Mirjani niko nije mogao da odoli, prenosi Kurir.hellomagazin.rsATA Images

Pročitajte još

Opširnije