Biljana Jevtić u suzama zbog supruga: Pevač priznao šta o njoj misli, njegove reči pogađaju

od strane | jan 7, 2024 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Božić u domu Biljane Jevtić obeležava se tradicionalno

Aca Ilić i Biljana Jevtić imaju jedan od najskladnijih brakova na estradi, a njihova ljubav, duga preko tri decenije, uspešno odoleva svim izazovima. Oboje priznaju da su se kroz godine menjali, sve zarad ljubavi i zarad opstanka njihovog braka. Važe za par koji uvek donese dobru energiju gde god da se pojave, a kako tvrde, tu lepu atmosferu nose iz svog porodičnog doma.

Amir Hamzagic/ATAImages

Božić u domu Biljane Jevtić uvek je u krugu porodice

Poznati par za doček Nove godine nastupa, a Biljana je priznala da se za ovih četrdeset godina koliko pevaju, desilo svega nekoliko puta da nisu radili za novu godinu.

“Ja sam propustila jedan doček Nove godine kada sam se porodila, tada nisam pevala. Možda još jednu, dve u koroni. Inače, punih četrdeset godina pevamo”, rekla je pevačica, ali zato Božić u domu Biljane Jevtić i pevača Ace Ilića uvek se dočekuje u miru i porodično.

Aca i Bilja su poznati kao ljudi koji izuzetno poštuju tradiciju i sve običaje, te se najviše raduju Badnjem danu i Božiću koje provode sa svojim sinom Ivanom.

“Tome se najviše radijemo, ja uvek gvorim da je velika gužva uoči Nove godine, praznična euforija, svuda je gužva po gradu, mi imamo puno obaveza, umorni smo. Međutim, samo kažem da se dočepamo Božića i da u našem domu dočekamo prvo Badnji Dan, pa onda najradosniji praznik Božić. U krugu porodice je najlepše, malo klopica, malo televizija, malo društvene mreže. Već za Srpsku Novu godinu nastavljamo dalje, nastupamo u Ljubljani, a ima nešto nesvakidašnje, a to je da ćemo za Svetog Savu nastupati u Mađarskoj”, izjavio je Aca.

M.M./ATAImages

Božić u domu Biljane Jevtić – Na prazničnoj trpezi su tradicionalna jela i česnica

Za Božić u domu Biljane Jevtić, trpeza je puna neizostavnih tradicionalnih jela, ali i česnica mora biti tu. Bilja je u kući glavna domaćica kada je u pitanju praznična trpeza, pa sinu i suprugu priprema omiljena jela.

“Uglavnom sam ja domaćica koja tu sve uradi, oni samo požele, a ja to sve napravim, naravno da mi i oni pomognu oko svega. Ja sam žena sa juga, i to je uglavnom tradicionalna kuhinja. Pre svega česnica koja se mesi ranom zorom. Zatim sve ono što spremam godinama, sarma, domaća supa, ruska salata neizbežna, razne pite… Volim da bude bogato i da ima svega po malo”, rekla je Bilja za Blic.

Instagram

Aca Ilić je emotivnom poruku svoju suprugu Biljanu skoro doveo do suza kada je izjavio šta joj od srca želi u novoj godini:

“Ja ću mojoj divnoj ženi, mom životnom saputniku, bez koje ništa nema, ona je za našu kuću toliko vredna i toliko požrtvovana i za mene i sina Ivana, poželeti dobro zdravlje. A nas dvojica ćemo se potruditi da joj sve želje ostavrimo”, rekao je, a Bilja, kojoj su oči bile pune suza zbog njegovih divnih reči je suprugu poželela isto i da im ljubav traje ceo život.

Pročitajte Svaki kutak su sami uredili – Zavirite u dom Biljane Jevtić i Ace Ilića, sve pršti od luksuza (foto)

“Ja se isto slažem i pridružujem se svemu što je Aca rekao. Ja bih pre svega poželela da naša ljubav koja traje skoro čertdeset godina, taje celog života. Da smo srećni i zaljubljeni“, izjavila je pevačica.

AUTOR: SVET

FOTO: Amir Hamzagic/ATAImages, M.M./ATAImages, Antonio Ahel/ATAImages, Instagram

Pročitajte i…

Opširnije