Bili su najlepši par Beograda: Branka Katić ludo je volela poznatog sportistu koji je doživeo stravičnu porodičnu tragediju

od strane | jun 20, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Ljubav Branke Katić bio je poznati sportista

Iako je od tada prošlo više od dve decenije, a glavni akteri su u međuvremenu zasnovali porodice i izgradili sopstveni život, mnogi se još sećaju ljubavne priče Branke Katić i Igora Milanovića, koji su u to vreme bili na vrhuncu profesionalne popularnosti.

Mirko Tabašević

 

Zvezda filma „Mi nismo anđeli“ i trofejni vaterpolista upoznali su se devedesetih godina u Beogradu. I, mada su izbegavali da se zajedno pojavljuju na javnim mestima, nije bila tajna da su u vezi. U to vreme nije bilo tabloida koji bi ih pratili i interesovali se za detalje romanse, pa na Internetu skoro da i nema zapisa o toj ljubavi.

Pročitajte: Jedno majsko veče donelo im je ljubav – Ovo je tajanstveni muž Branke Katić

Rastali su se u tišini, bez skandala i ružnih reči, i svako je krenuo na svoju stranu. Igor u osvajanje novih sportskih odličja, a Branka put svetske kinematografije. U Engleskoj je upoznala reditelja i producenta Džulijana Farina, sa kojim je dobila sinove Luja i Džoa.

Profimedia

 

Bračna sreća Igora Milanovića sa suprugom Natašom, nažalost, potrajala je tek nekoliko godina. Posle njene smrti i borbe sa teškom bolešću Igor je ostao sam sa ćerkama Irinom i Isidorom.

Posle nekog vremena otpočeo je vezu sa Ivanom Đakonović, profesorkom italijanskog jezika, koja mu je vratila osmeh na lice. Danas uživaju u braku i zajedničkom podizanju devojčica.

Jelena Jovanov

 

Igor Milanović, koji je u mlađim danima važio za jednog od najpoželjnijih muškaraca u zemlji, prema ženama je uvek gajio džentlmenski odnos. Tako i godinama kasnije o bivšoj ljubavi Branki Katić govori biranim rečima.

Pročitajte: Isplivala dugo čuvana tajna Anice Dobre – Ko zna šta bi bilo da je njemu rekla da FOTO

− Sa Brankom sam u dobrim odnosima. Kad god se vidimo, srdačno se pozdravimo. Bili smo u lepoj vezi, lepo smo se i razišli. Branka je srećno udata, upoznao sam i Džulijana, njenog supruga, imaju dva sina, ja dve ćerke, pa su nam se deca igrala na slavi kod zajedničkog prijatelja. Lepa priča, ostala do danas.hellomagazin.rsmirko tabašević

Slične Vesti

Pročitajte još

Opširnije