Bane nije gubio vreme: Ljubav Marije Kilibarde i Vučelića počela na nesvakidašnji način

od strane | maj 30, 2024 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Marija Kilibarda i njen izabranik Branislav Bane Vučelić uskoro će postati roditelji, a lepa voditeljka čeka devojčicu

Prvi put posle tri godine, koliko već traje njihova romansa, Marija Kilibarda i Branislav Vučelić pojavili su se zajedno prošle godine na jednom javnom događaju i time jasno stavili do znanja koliko je njihova veza ozbiljna.

Boško Karanović

 

Lepa voditeljka predstavila je kolekciju nakita svog brenda „Ki“, a pored brojnih javnih ličnosti koje su došle da je podrže, uz nju je bio i emotivni partner.

Pročitajte: Trudna Marija Kilibarda, zna se pol bebe

Pred okupljenim fotoreporterima pozirali su zagrljeni, sa osmehom na licu, ne krijući svoju zaljubljenost.

Sin Milorada Vučelića iza sebe ima buran momački staž, povezivan je sa brojnim lepoticama i bio rado viđen gost na gradskim zabavama, ali otkako je upoznao Mariju Kilibardu na to je stavio tačku.

Poslednje tri godine njih dvoje vode miran zajednički život, koji upotpunjuju putovanjima sa prijateljima.

Upoznali su se u martu 2020. godine, a ljubav je planula na prvi pogled. Bane je učinio prvi korak i od tada su nerazdvojni.

Boško Karanović

 

– Marija i Bane sreli su se početkom marta na rođendanu zajedničkog prijatelja u restoranu. On je odmah bacio oko na nju.

Rekao je: ‘Baš je lepa uživo. Izgleda skroz prirodno, to mi se sviđa!’

Nije gubio vreme, odmah joj je prišao da se upoznaju. Posle nekoliko minuta, bilo je jasno da će da se smuvaju.

Ona se sve vreme kikotala, očigledno ju je veoma šarmirao – ispričao je tada izvor blizak Branislavu za „Informer“.

Boško Karanović

 
 

Kada je odlučila da o vezi sa Vučelićem progovori za javnost, Marija je priznala da je zaljubljena do ušiju i da je Branislav u njen život ušetao u pravom trenutku, unevši joj mir i spokoj.

– Prvi put u životu partner mi je najbolji prijatelj. Ranijih godina mislila sam da to ne želim, da već imam svoje prijatelje i da su mi u partneru potrebne druge stvari. Da svaki dan mora da se dešava vatromet strasti i da sve moramo da radimo zajedno. To vezu guši i ona pregoreva.

Takav odnos nije zdrav, niti dugoročno kvalitetan. Prava stvar je imati nekog čiji broj pozoveš kad god ti se dogodi nešto bitno.

Želiš njegovo mišljenje, znaš da ti je vetar u leđa i podrška. Između Branislava i mene postoji potpuna otvorenost, konstantna razmena i deljenje svega.

To je pravo partnerstvo koje mora da dođe kako iz čiste ljubavi i strasti, tako i iz prijateljstva – zaključila je voditeljka.hellomagazin.rsBoško Karanović

Pročitajte još

Opširnije