Astrolozi i stilisti na modnom zadatku: Ove boje privlače ljubav

od strane | apr 27, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Ako je vaš cilj da privučete ljubav ove godine, možda biste želeli da počnete sa svojom odećom – i ne, to ne znači da vam je potrebna potpuna preobrazba ili veliki šoping. Sve što vam treba su boje koje privlače ljubav

Kako tvrde astrolozi, koristeći magiju boja i nošenje određenih nijansi, možete da privučete tačno određeni tip energiju u svoj život. Ovaj trik pokušavamo svake Nove godine, na rođendane, velike datume…

Prvi korak su: boje koje privlače ljubav. Zato i volimo boju godine Viva Magenta, jer – ona je na tom spisku.  Uključivanje bilo koje od sedam navedenih boja u svoju modnu kombinaciju, makar samo u obliku laka za nokte ili senke za oči, trebalo bi da vam pomogne da promenite situaciju na romantičnom polju. A kako je šarenilo boja glavni modni trend proleća i leta 2023. ne škodi vam da ovaj savet probate. Ako ništa – bićete u trendu.

Crvena

Da li ste uopšte posumjnale? Crvena je boja strasti. Takođe predstavlja samopouzdanje i seksualnu energiju. Ako želite da dodate požudu ili strast svom životu, nosite ovu boju na usnama, noktima i telu. Jedna od mnogih dobrih stvari u vezi sa crvenom bojom je to što se smatra moćnom bojom.

Pink

Kažu da ružičasta boja oličava sve što je pozitivno u svetu. Ako tražite idealnu boju koju ćete nositi na prvom sastanku ili nešto zabavno da obučete kada flertujete sa svojom simpatijom, to je to. Ružičasta će naglasiti optimizam i urođenu ljubaznost koju svakako osećate u početnim fazama nove romanse.

Narandžasta

Narandžasta je izuzetno privlačna boja koja pokreće energiju u ljudima i izaziva veselje. Ako žudite za partnerstvom koje prevazilazi vreme i garantuje sigurnost, nosite narandžasti šal ili džemper na sledećem izlasku. Takođe, narandžasta može da unese razigranost i kreativnost u vašu vezu — što znači da dobra vremena neće prestati kada se umotate u ovu uzbudljivu boju.

Plava

Univerzalno značenje plave boje je poverenje, što je nešto što je potrebno za stvaranje i održavanje zdravih odnosa i granica. Takođe predstavlja bezuslovnu ljubav, osećanje koje svi želimo u našim partnerstvima.

Ljubičasta

Kraljevska ljubičasta boja se smatra bezbrižnom i romantičnim po prirodi. Podstiče nas da rizikujemo kada je ljubav u pitanju . Ljubičasta zahteva od nas da napredujemo i idemo za onim što želimo – čak i ako postoji nekoliko prepreka na našem putu. Stoga je važna boja koju treba ugraditi u svoju garderobu kada je u pitanju ispoljavanje ljubavi.

Zelena

Kao originalna boja Venere (sama boginja ljubavi nosi roze i zelene boje), ova boja donosi pozitivne vibracije u ljubav i odnose. Zelena nam pomaže da vidimo svet kroz ružičaste naočare (ili da kažemo zelene naočare) i da prepoznamo dobro u drugima. To je sjajna boja za nošenje kada želite da stvorite izuzetnu atmosferu sa svojim partnerom.

Roy Rochin, Brendorn Thorne. Arun Nevade/Stringer, Anazhuk/GettyImagesPlus

Najnovije na portalu Marie Claire

Opširnije