„Anđela i Ana ĆE SE UDRUŽITI DA GA SMRVE!“ Zvezdana Slavnić stiže i treća kazna

od strane | apr 23, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Milena Kačavenda, kuma zadrugarke Ane Ćurčić, nije iznenađena time što je nekadašnji robijaš Zvezdan Slavnić nakon supruge prevario i ljubavnicu Anđelu Đuričić, i to sa starletom Majom Marinković.

Zvezdan Slavnić, Anđela Đuričić i Ana Ćurčić (Foto: Screenshot TV Pink) • Tv Pink / screenshot

– Desilo se upravo ono što sam ja predvidela. Meni je Anđele žao kao i svake žene koja prolazi kroz to. Prosto tu se vraćamo na ono da ona nije imala nikakvo žensko znanje i da je suviše mlada. Ona je morala da prođe kroz ovo kao i moja kuma. Malo je bilo nas koji smo govorili Ani: „Ženo ostavi ga!“ ali to do njenog mozga nije dolazilo. Sad se isto dešava i Anđeli – istakla je Milena za Kurir.

– Vidim da je dobila i šamarčinu, ali to ne bih komenentarisala. Ja bih njega istranžirala u šnicle, ali mislim da je on dovoljno žilav da mislim da niko ne bi mogao da ga obeduje, da se tako kulturno izrazim. Ja samo to znala, ali nije mi se verovalo. Ja sam shvatila da je on ozbiljan rijaliti igrač i da će sigurno ući u zadrugu 7.

Milena Kačavenda (Foto: Screenshot TV Pink)

– Znala sam da emocija tu nema i da je on sebi tražio odskočnu dasku. Ana ga apsolutno ne interesuje. Mislim da će i njoj to biti iznenađenje. Bila sam zbunjena što Maja Marinković praktično džabe dobija lovu. Sedi u onom rijalitiju i ne radi ništa. Sada je, međutim, ušla u tu priču – dodala je Kačavenda.

Milena Kačavenda (Foto: Screenshot TV Pink)

– Hajde da budemo pošteni. Ja ne podržavam nasilje. Ali, ona je kao paučak, tanana, mršava jedna devojčica. Šutnula ga je iz svoje nemoći i to ne može da se poredi sa njegovim šamarom. Ti si povređen i šta možeš nego da šutneš ili da razbiješ neku šolju. Ne kažem da je ispravno, ali zaista mislim da je neuporedivo sa tim da joj on tako vrati – smatra Milena.

Milena Kačavenda (Foto: Screenshot TV Pink)

– Sad će sa Majom biti lom. Maja će njega i tući i grebati i lemati. Svašta njega čeka od Maje, zbog čega mi je jako drago. On je potpuno jedan čovek bez emocija. Iskreno mu želim da mu Maja zabiberi čorbu. Mislim da će Ana podržati Anđelu. Ona ima taj poriv da zaštiti ugrožene. Ako Zvezdan ostane sa Majom mislim da će konačno doći do onoga do čega je trebalo da dođe na početku, a to je da se udruže Anđela i Ana i da smrve ovog propaliteta sa zaliscima do ramena – zaključila je Kačavenda.

Opširnije