And just like that: Stajlinzi koji su nas oduševili

od strane | jul 1, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Prisećamo se nezaboravnih stajlinga iz serije And just like that koji oduševili ceo svet. I jedva čekamo da vidimo nastavak

Kada je HBO Max najavio ponovno pokretanje jedne od najpoznatijih TV-a serije svih vremena, Seks i grad, fanovi nisu mogli biti željniji da se vrate u moderan i haotičan svet Keri Bredšo. Prisećamo se nezaboravnih stajlinga iz serije And just like that koji oduševili modni svet. I jedva čekamo da vidimo šta nam to novi serijal donosi

And just like that: Nezaboravni momenti

Kultna torbica

Kada su prvi put izašle fotografije Sare Džesike Parker kako drži JV Anderson Pigeon Clutch u novoj sezoni And Just Like That…, modna zajednica je podivljala. Uparila je torbicu sa sivim kombinezonom dok je bila u šoping ekskurziji sa Šarlot.

Leopard print

Ako smo naučili jednu stvar o stilu Kerine prijateljice Seeme, to je da ona voli dobar animal print. Ovde je vidimo obučenu u leopard print od glave do pete dok je u frizerskom salonu.

Metalik haljina

U izlasku s prijateljicama, Keri nosi metalik zlatnu, svetlucavu haljinu s karnerima koju je uparila s kimonom na pruge i tirkiznim štiklama.

Najapsurdniji stajling

Keri je napravila dosta smelih, ali i sumnjivih modnih izbora, ali ovaj izgled bi mogao uzeti titulu najapsurdnijeg. Keri se ovako skockala kada je ponovo počela da konzumira cigarete kako bi izbegla unošenje mirisa u svoj stan. Ovo samo na njoj može da izgleda prihvatljivo.

Kad si u Parizu

Prisetimo se scene kada je Keri otputovala u Pariz da se poslednji put pozdravi sa gospodinom Zverkom, razbacajući njegov pepeo u reku. Naravno, ovo ne bi moglo da se uradi bez raskošne balske haljine, zar ne?

Kultna suknja

Keri se vraća svojim korenima, noseći punu tutu suknju, dok posećuje svoj stan u Vest Vilidžu nakon Zverkine smrti. Obožavaoci serije Seks i grad će brzo prepoznati ovaj modni dragulj iz uvodne špice. Ako pogledate pažljivije, videćet još jedan dragulj – Kerinu ljubičastu Fendi torbicu sa šljokicama, koju je nosila u koju je nosila u originalnoj seriji.

Šetanje psa – ali sa stilom

A kako bi drugačije Šarlota Jork izvela svog psa u šetnju ako nije perfektno stilizovana. Bonus poeni za Burberry torbicu za pse.

Kad jedna torbica nije dovoljna…

Vi stavite dve, a Keri nam je pokazala kako se to radi. Već smo videli da je dvostruki kaiš u trendu, pa može li ovo biti nagoveštaj novog trenda?

Nokti Sarah Jessice Parker kanalisali glumičinu unutrašnju Carrie Bradshaw na proslavi 25. godina “Seks i grada”!

Grant Lamos IV/Getty Images Entertainment

Opširnije