Ana samo rekla – ovo je kraj: Roditelji je podržali, a evo ko je kriv

od strane | feb 5, 2024 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Bivša ljubav Ane Ivanović bio je poznati košarkaš

Ana Ivanović već godinama živi u skladnom i srećnom braku sa bivšim nemačkim fudbalerom Bastijanom Švajnštajgerom. Poznati par uživa u ljubavi i deluju zaljubljeno kao i prvog dana, a od kako su oboje u sportskoj penziji, svaki slobodan trenutak posvećuju deci i jedno drugome što ih čini najsrećnijim.

Instagram

Iako Ana sada uživa kraj čoveka svog života, pre samo deset godina prolazila je kroz ljubavne uspone i padove. Jedan od njih bio je i košarkaš Ivan Paunić.

Njihova veza otkrivena je zahvaljujući košarkaševim brojnim tvitovima koje je posvećivao svojoj izabranici i od tada je javnost počela sve više da se interesuje za njihovu vezu.  Međutim, ubrzo nakon što se i saznalo u javnosti za njihovu romansu, ljubavi je došao kraj.

Kako se tada spekulisalo, Ani nije prijala tolika medijska pažnja usmerena na njen privatni život, a posebno kada je košarkašev otac za medije govorio o lošem odnosu koji je imao sa njim. Sve to joj je bilo previše te je putem telefonskog poziva odlučila da stavi tačku na sve i posveti se karijeri.

Pročitajte Dan je počeo lepim vestima – Ana Ivanović drži svoju bebu, divan prizor FOTO

“Potpuno sam šokiran i zatečen, jer u priči nema ni trunke istine. Moj pravi život znaju samo moja majka, moja baka i petorica mojih najboljih prijatelja. Moji roditelji su se razveli kada sam imao tri godine. Moja majka je heroj i uvek mi je kroz život bila velika podrška.

Otac nas je ostavio, pa smo morali da se preselimo kod bake Leposave, sa kojom sam proveo veći deo detinjstva. Jednu čokoladu od njega nisam dobio. Dvadeset godina ga nisam zanimao, na ulici mi se nije javljao, nije plaćao alimentaciju. I onda, kada sam počeo da osvajam medalje, došao je i rekao da bi trebalo da razgovaramo”, izjavio je tada košarkaš.

Media day!! Let’s go Loko!!
🟢🔴🚂🚂 pic.twitter.com/ZpQlUqFQ9i

— Ivan Paunic (@paun3131) September 6, 2021

Ivan Paunić je nakon toga zamolio da ostave Anu i njega da žive svoj život bez nepotrebnih i lažnih informacija, koje se plasiraju u pojedinim medijima.

“Na kraju bih uputio još jedno veliko izvinjenje pre svega Ani i njenoj porodici, što su u prethodnih par dana morali da čitaju stvari o mojoj prošlosti koje nemaju veze sa istinom”, naveo je Ivan.

Pročitajte Nikada je ne biste prepoznali, skromna i prirodna – Kako je pre slave i bogatstva izgledala Ana Ivanović (foto)

Ana Ivanović ostavila je posle tri meseca veze košarkaša Ivana Paunića. Teniserka je u utorak ručala sa roditeljima oko 16 časova, a u 17 sati pozvala sada već bivšeg dečka i saopštila mu: „Ovo je kraj.“

“Jedna veza je uništena. Ana i ja nismo više zajedno. A sve zbog medija”, potvrdio je tada Paunić u kratkoj izjavi za Blic.

pic.twitter.com/lZVIartWpi

— Ivan Paunic (@paun3131) July 17, 2023

Nakon ovog javnog raskida koji se desio 2013. godine, košarkaš se na neko vreme povukao iz javnosti. Danas uživa u srećnom braku sa nekadašnjom mis Srbije Milicom Jelić sa kojom ima dvoje dece.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images, Instagram, Twitter

Pročitajte i…

Opširnije