Ana Ivanović više ne želi da poštuje stroga pravila Instagrama: Konačno je pokazala porodične fotografije, prizori tope srca FOTO

od strane | jun 29, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Otac Ane Ivanović njena je najveća podrška

Ana Ivanović ceo život okružena je ljubavlju, podrškom i pažnjom, i nebrojeno puta je isticala da su za osobu koja je postala zaslužni njeni roditelji. Mama Dragana čest je „gost“ na Aninim društvenim mrežama, ali tata Miroslav izbegava da se eksponira, tako da njega nikad nemamo prilike da vidimo.

Pročitajte Koliko trudnoća i porođaj promene ženu – Ana Ivanović uslikana samo sedam dana od rođenja sina, ne liči na sebe FOTO

ATA images

Ana je prekršila svoje pravilo i povodom rođendana oca objavila njihovu zajedničku fotografiju sa dirljivom posvetom koja je istopila srca njenih pratilaca.

– Jedan od najinspirativnijih ljudi u mom životu. Uvek si bio i bićeš moj uzor i heroj. Srećan rođendan, tata! Volim te – napisala je Ana, koja na fotografiji stoji pored ponosnog Miroslava.

Pročitajte Mislili su da ih niko ne gleda – Ovako se Bastijan zaista ponaša prema Aninoj majci, slike sa letovanja otkrile istinu FOTO

Miroslav, inače ekonomista, bio je taj koji je Ani ispunio želju i kupio joj prvi reket za rođendan. Naša teniserka i dalje pamti da joj je to bio najlepši rođendanski poklon koji je ikada dobila. Miroslav je pomno osluškivao želje svoje ćerke i dao joj je vetar u leđa da krene za svojim snovima. Talentovana, podržavana i voljena, Ana je zaista uspela da ostvari sve što je zamislila.

Pročitajte Kakva crna bajka – Evo šta se desilo između Ane i Bastijana i zašto je OTIŠAO posle rođenja trećeg deteta

Imajući Miroslava i Draganu kao svoje životne uzore, naša teniserka uspela je da izgradi skladan brak sa Bastijanom Švajnštajgerom, sa kojim ima tri sina. Ana je na svet donela njihovog trećeg naslednika početkom maja, ali i dalje krije kako se dečak zove. Kako se stariji sinovi zovu Luka i Leon, mnogi pretpostavljaju da će mališan takođe nositi ime koje počinje slovom L, a da li je to zaista tačno, saznaćemo kada Ana i Bastijan tako odluče, piše Hello!.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

IZVOR: Hello!

FOTO: Instagram

Pročitajte i…

Opširnije