Ana Bekuta objavila fotografije partnera: Crn, lep, markantan, mlad… FOTO

od strane | jul 5, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Ljubav Ane Bekute zauvek će ostati Milutin Mrkonjić

Ana Bekuta se pre nešto više od godinu i po dana suočila sa velikim gubitkom, kada je njen dugogodišnji partner, političar Milutin Mrkonjić preminuo.

Pročitajte Dogodila se prava ljubav – Ana Bekuta konačno našla srodnu dušu posle Milutinove smrti FOTO 

Ata images

Ljubav Ane Bekute prema Mrki se za to vreme nije smanjila ni najmanje. I dalje o njemu govori sa suzama u očima, a neretko na društvenim mrežama podeli i neke njegove fotografije uz reči prepune ljubavi i poštovanja. A, upavo je to učinila i sada, kada je sa svojim pratiocima na Instagramu podelila nikad viđene fotografije iz Mrkinih momačkih dana.

Pročitajte Ana Bekuta više ne krije da je srećna – Komentari na račun njenog novog partnera je ne dotiču FOTO

Znate kako mnogi kažu: „Bio sam sjajan košarkaš dok se nisam povredio“? E, samo je Milutin Mrkonjić to govorio i govorio istinu. Život ga je vrlo rano odvojio od košarke, ali on je do kraja svog života obožavao košarku i sve naše mlade igrače gledao kao svoju decu. Ove fotografije je čuvao kao najvrednije blago do kraja svog života. Zato mi je beskrajno drago da mogu da najavim i podržim turnir koji nosi njegovo ime. Prvi Memorijalni turnir “Milutin Mrkonjić” održaće se 08. i 09. jula na sportskim terenima Ade Ciganlije u organizaciji Fondacije “Svetozar Marković”. Sav prikupljeni prilog doniraće se u humanitarne svrhe, a svi zainteresovani mogu dobiti vise informacija na instagram nalogu – napisala je pevačica.

Pročitajte Sve pršti od sreće i radosti – Unuka Ane Bekute u porodicu donela prelepe vesti, slaviće se danima

Ata images

Kao što je Milutin Mrkonjić čuvao fotografije koje su pred vama, tako i Ana sada čuva uspomenu na poznatog političara, koji je očigledno bio njena najveća ljubav.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM

Pročitajte i…

Opširnije