A MISLILI STE DA OVO IMA SAMO NA FILMU! Ivanin muž odmah BLOKIRAO njenu drugaricu kada je dobio BESRAMNU poruku od nje

od strane | jan 28, 2024 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Kako je Ivana objasnila na svom Tviter profilu, nakon što je doživela moždani udar, mnogima nije bilo jasno zašto je nje suprug ostao uz nju „da se muči“ i zašto nije brak sa njom prekinuo i našao novu ženu.

„Posle moždanog sam neprestano plakala, bila ljuta na sebe, a time naravno i ceo svet. Drugarica iz detinjstva mog Srbendice ga je pitala šta radi sa mnom takvom, zašto se muči, neka nađe novu ženu. On je blokirao, a ja mu govorila da je ona u pravu, zauvek ću biti ovakva, bolje da se rastanemo.

Odemo u Srbiju, a moje drugarice i mama govore slično, kako je divan što je ostao sa mnom…“, napisala je Ivana koja već duži niz godina živi u Kanadi, te se pitala, kakva je to ljubav koja je samo u dobru a ne i u zlu.

Posle mozdanog sam neprestano plakala, bila ljuta na sebe, a time naravno i ceo svet.
Drugarica iz detinjstva mog Srbendice ga je pitala sta radi sa mnom takvom, zasto se muci, neka nadje novu zenu. On je blokirao, a ja mu govorila da je ona u pravu, zauvek cu biti ovakva, bolje…

— Nećudabudem Ivana ‏أبدا 🦉 (@Nemampojma77) January 27, 2024

„Tvoj suprug je položio test“

Njena objava navela je mnoge da prekomentarišu kako njenu, tako i neke slične situacije.

„Najstrašnija mi je stvar ostaviti partnera zbog toga što se teško razboleo, a odmah ispod toga zato što ne može da ima decu“, „Da li to znači da one ne bi ostale? Samo se opusti tvoj je položio ispit!“, „Divna i prava ljubav. Sa ostalima ne bih više progovorila“, „Koje go**o od žene, nemam reči. Isto sam slušao jedan slučaj pre X godina gde su roditelji nagovorili devojku da ostavi momka pred venčanje jer ima momak dijabetes. Bednici koji misle „dobar gen ne sme biti bolestan“, „Moram da kažem da ste umeli da odaberete muža, ali drugarice baš i ne“, „Napraviću razliku između ‘drugarice’ i ostalih. Mislim da su se mama i tvoje drugarice divile njemu i njegovoj ljubavi jer današnji muškarci, većinom, urade suprotno“, pisali su oni.

Tada se Ivana još jednom javila, te napisala koliko joj je podrška muža zaista značila.

„Ovo nas je samo još više povezalo, verovao je u mene kada ni ja nisam“, rekla je ona.

Blic

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

možda vas zanima

Opširnije