7 neobičnih mesta za seks i sve njihove prednosti i mane

od strane | maj 12, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Ako vam se čini da je vašu voljenu osobu stigao neki virus koji ga je preko noći učinio dedom koji uživa samo u sadnji tikvica, vreme je da začinite stvar i izvučete vezu iz stagnacije. A igre na jednom od 7 neobičnih mesta za seks su idealan način da se zabavite. Samo, znate kako kažu: nema zabave bez velikog rizika. Bilo da se opredelite samo za maštanje ili za pravu akciju, partner i vi ćete se odlično zabaviti.

Kabina za presvlačenje/svlačionica

Pogodno za brzi seks, međutim, budite oprezni: postoji realnašansa da budete uhvaćeni i primorani na šetnju srama, a nećete imati vremena ni da se obučete. Buka je, znači, strogo zabranjena!

Auto

Ovde je glavna stvar da ne vršite pritisak, već da se dobro zabavite! Postoji milion i jedno mesto na koje možete parkirati i ostati neprimećeni, a nema ni tako malo poza, samo je potrebno nešto mašte.

Toalet

Ovo je samo za beskrupulozne. Potreban vam je pristojan objekat koji je pedantno čist, jer u suprotnom vas čeka samo ogromna količina klica i bakterija. Bolje je da se odlučite za muški toalet, red je uvek kraći, a malo je verovatno da će dečaci odlučiti da se zadrže da poprave karmin i ogovaraju.

Lift

Dobar način da provedete vreme ako ste zaglavili sa partnerom, ali uverite se da nema kamere u liftu, ne želite da budete poznati po amaterskoj pornografiji, zar ne? Strogo se preporučuje da se ne svlačite u potpunosti, podmukli lift može se pokrenuti  u najnepovoljnijem trenutku.

Plaža

More zove, talasi pevaju. Potrebna vam je čista peščana plaža bez otpadaka i razbijenog stakla. Bez kamenčića, čak i ako ste strastveni poklonik joge i možete stajati na iglama. Ne zaboravite da raširite ćebe, pesak u određenim telesnim šupljinama uopšte nije romantičan. I nađite mirnije mesto – što je sigurno, sigurno je.

Šator

Ljubitelji prirode će definitivno ceniti divlji seks u svakom smislu. Ali morate biti znati da ovo nije za one osetljive na sve iz prirode: šišarke probijaju čak i kroz vreću za spavanje, a komarci sigurno bodu po celu noć. A ako ste išli na kampovanje sa grupom, onda će vaše prijatelje možda zanimati zašto se vaš „vigvam” toliko trese. Obavezno izaberite bezbednu rutu, divlje životinje takođe mogu da zakomplikuju stvari.

Brod

Ne treba vam luskuzna jakta, samo malo jači čamac. I naravno, ne bi bilo zgodno da ste skloni morskoj bolesti ili mučnini. Ali ako to nije slučaj, ljuljuškanje čamca ili splava je odličan način da malo začinite svoj seksualni život.

ilyaska/istock/gettyimagesplus

Najnovije na portalu Marie Claire

Opširnije