6 znakova Zodijaka koji uvek sumnjaju u partnera

od strane | dec 15, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Poverenje je stub svakog odnosa, pa je to posebno slučaj sa ljubavnim vezama. Međutim, ovi nepoverljivi znaci Zodijaka će uvek biti sumnjičavi prema partneru.

Svaka veza mora da prođe test poverenja. Bez njega je teško održati bilo koju vezu. Međutim, neki horoskopski znakovi imaju prirodnu tendenciju da sumnjaju u svoje partnere. Dok se muče da izbalansiraju između poverenja i skepticizma, ovo može da bude iscrpljujuće za partnere.

Nepoverljivi znaci Zodijaka: Da li vaša veza ispašta?

Ovan

Ovnovima upravlja Mars, a to znači da imaju autoritativne osobine i želju za moći. Upravo zbog toga oni žele da održe i potvrde svoju dominaciju u vezi. Dakle nije neobično što oni prosto moraju da znaju gde je njihov partner, šta radi u datom trenutku i sa kim razgovara. Njihova radoznalost, ali i želja za kontrolom u ovim situacijama dolazi do izražaja.

Nepoverljivi znaci Zodijaka: Lav

Lavovi su poznati po velikom samopouzdanju, pa je možda neobično da oni imaju probleme sa poverenjem. Međutim, ovo dolazi otuda što Lavovi obožavaju naklonost drugih ljudi i da im se neko divi. U tom smislu, oni moraju biti jedina sjajna osoba u očima njihovog partnera. Ukoliko njihov partner samo primeti da je neko simpatičan ili ljubazan, Lavovi će sebi postavljati milion pitanja.

Devica

Priznaćete, Device su sumnjičave prema svemu, pa zašto se to ne bi odrazilo i na ljubavne odnose? One su veoma neodlučne i sve moraju da analiziraju bezbroj puta. Ako im se nešto učinilo sumnjivim (a verujte, hoće) oni će preispitivati svaku akciju i reakciju svog partnera. Šanse da to prestane je da ih zaista ubedite u vaše namere.

Škorpija

Škorpije su poznate po svom misterioznom ponašanju, ali to nikako ne sme da bude i njihov partner. Predstavnici ovog znaka su veoma emotivne i intimna osećanja su im veoma važna. Zbog toga će jako teško nekome dati blizu i poveriti im svoje srce. Ukoliko uspete da zadobijete njihovo poverenje, to ne znači da ste mirni. Oni će uvek proveravati da li su pogrešili što vam veruju.

Nepoverljivi znaci Zodijaka: Jarac

Jarčeve progoni stalni osećaj neizvesnosti i sumnje u partnera. Poznato je da su Jarčevi glavni eksperti u poslovnom svetu, ali njihova nesigurnost zbog toga isplivana na polju ljubavi. Sopstvena nedigurnost učiniće ih veoma nepoverljivim prema partneru i učiniće da preispituju svaki korak svog partnera.

Vodolija

Vodolije imaju snažno razvijen osećaj poštenja. Ukoliko smatraju da ste bili nepošteni prema njima čak i u najmanjoj sitnici, skupo će vas koštati. Svaki vaš postupak biće pod lupom, a nemojte se iznenaditi ako budete podvrgnuti raznim testovima poštenja kako bi razotkrili kakav vi osećaj imate prema tome.

Boris Jovanovic/GettyImagesPlus

Vremenska prognoza za naredna 5 dana

Osećaj: 4°C
Vetar: 10km/h NW
Vlažnost: 90%
Pritisak: 1023.37mbar
UV indeks: 0

SubNedPonUtoSre

5°C / -1°C
6°C / 0°C
10°C / 1°C
11°C / 2°C
10°C / 3°C

Nastavite da čitate

Opširnije