5 znaka da vas partner vara

od strane | dec 30, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Ako ste se ikada zapitali da li vas vaš muškarac vara, onda – obratite pažnju. Ovo su znaci da vas partner vara

Postoji nekoliko malenih alarma koji će vam reći da muškarac ima ljubavnicu. Pre nego što rešite da proverite da li vam je dragi veran, odlučite da li vam je istina zaista potrebna. Ovakvo pitanje deluje čudno na prvi pogled. Ali činjenica je da nije svaka žena spremna da prekine odnose nakon što sazna neprijatnu istinu. A kada sazna –  mora da živi sa njom.

Zašto žene ostaju sa muškarcem koji ih vara? Ovo se dešava iz različitih razloga. Neke veruju u lepa izvinjenja, druge su zavisne od partnera i plaše se da odu, treće se ubeđuju da je to bilo jednom i da mogu da progledaju kroz prste…Ali, na ovaj ili onaj način, bez obzira na to kako se događaji dalje razvijaju, oni fragmenti poverenja koje smo uspeli da spojimo i zalepimo nakon izdaje, stalno će se rušiti. Čak i na najmanji povod.

Tri pitanja koja treba da postavite sebi

Ako smatrate da je vaš supružnik ili dečko našao nekoga sa strane, postavite sebi samo tri pitanja. Oni će vam pomoći da razumete kako da postupite u slučaju negativnog razvoja događaja. Osim toga, jasni odgovori će vas psihički pripremiti za neprijatnu istinu, a vi ćete moći adekvatno da odgovorite na izdaju.

Pitanje broj 1. Da li ste spremni da se suočite sa istinom?
Postoje situacije kada je bolje ostati u mraku. Svaka žena treba da pomisli: „Hoću li se moći nositi sa takvim udarcem ili ne?“.

Pitanje broj 2. Šta ćete učiniti nakon što otkrijete neverstvo?
Ako imate decu, zajednički posao ili zaista mnogo volite svog izabranika, onda skicirajte grubi plan akcije. U žaru trenutka, ponekad se ne donose najbolje odluke.

Pitanje broj 3. Zašto ste sumnjali u partnerovo neverstvo?
Odgovor na ovo pitanje će vam pomoći da vidite probleme u vašoj vezi.

Znak broj 1. Skrivanje telefona

Banalno, ali telefon je prva stvar na koju treba obratiti pažnju. Nečujni režim, česti pozivi, SMS sa posla posle radnog vremena-  na sve ovo vredi obratiti pažnju. Bez paranoje, naravno.

Znak broj 2. Počeo je više da brine o izgledu

Ako ste ga ranije jedva naterali da prihvati da mu kupite novu majicu, a sada odjednom ide sam u šoping – razmislite zbog čega i za koga se doteruje. Osim toga, počeo je češće da se brije, pri izlasku iz kuće uvek koristi parfem i  krenuo je u teretanu. Generalno, takve promene, naravno, ne moraju da budu dokaz prevare, ali vredi obratiti pažnju.

Znak 3. Hvatate ga u laži

Kada muškarac otvoreno laže, žena to uvek oseti. U takvim slučajevima je bolje da ne histerišete, već da mirno razgovarate i ukazujete na nedoslednosti. Takođe neće biti suvišno da saznate zašto je vaša voljeni odlučio da sakrije istinu od vas. Možda samo sprema iznenađenje za vas. Iskren razgovor je uvek bolji od života u neznanju.

Znak 4: Promene u vašoj vezi

Kada muškarac vara u vezi se razvijaju dva moguća scenarija. Supružnik se nehotice popravlja: ​​čest je seks, cveće, pokloni, pažnja. Ili, sa druge strane, svaka intimnost postane retka a odnos loš.

Znak 5: Ukusi vašeg partnera počinju da se menjaju

Promene u ukusima mogu biti bilo koje vrste: u hrani, stilu odevanja… Važno! Nemojte žuriti da optužite partnera za prevaru ako primetite neki od znakova. Prvo, otvoreno i poverljivo razgovarajte o tome.

Tero Vasalainen/GettyImagesPlus

Nastavite da čitate

Opširnije