365 dana najveće ljubavi: Sin Ane Sević proslavio prvi rođendan, pogledajte samo taj preslatki stajling FOTO

od strane | mar 5, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Sin Ane Sević proslavio prvi rođendan

“Divno sam, predivno, najlepše. Beba je odlično, zove se Simeon”, poručila je prošle godine u ovo vreme presrećna Ana Sević kada je u društvu supruga Danijela Nedeljkovića izašla iz porodilišta sa tek rođenim sinom.

Boško Karanović

 

Simeon je u međuvremenu porastao, počeo da hoda i prča, a roditelji su mu za prvi rođendan priredili bajkovitu proslavu sa mnoštvom plavih balona, plišanih igračaka i tortom za pamćenje.

“Simeon is One. Veliki 1. rođendančič i 365 dana najveće ljubavi koja se samo uvećava. Sunce našeg života, naš mili rođenić, đuđić, pufnarić. Sve. Bože, hvala ti na svemu. Na ovaj naš veliki dan želim svima sve najlepše što se poželeti može”, napisala je Ana Sević u Instagram objavi.

Pročitajte: Sve za ljubav – Zavirite u luksuzni dom Ane Sević, suprug joj je ispunio želju koju malo ko može da priušti

Instagram

Ana i Danijel su u decembru 2020. godine postali roditelji ćerke Sene, a pevačica iz braka sa Darkom Lazićem ima Lorenu koja će u julu napuniti devet godina. Fotografije na društvenim mrežama svedoče da petočlana porodica živi u sreći i harmoniji, kao i da Ana Sević sa svojih 37 godina izgleda nikad bolje.hellomagazin.rsInstagram

Slične Vesti

Pročitajte još

Opširnije